Tabu
PEOPLE

Cum a apărut fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache la lansarea cărții mamei lui

iuliana marciuc si oana-georgescu

La exact cinci ani de la apariţia primului volum ”Destine ca-n filme” , Iuliana Marciuc şi Oana Georgescu au lansat o nouă ediţie a cărţii cu acelaşi nume. La evenimentul găzduit în curtea televiziunii naționale au venit și partenerul de viață al vedetei de televiziune dar și fiul celor doi.
În cadrul evenimentului, organizat miercuri, 30 septembrie, de la ora 17.00, alături de autoarele Iuliana Marciuc şi Oana Georgescu, au fost prezenți mulți prieteni de-ale autoarelor dar şi majoritatea protagoniştilor cărţîi şi ai emisiunii – vedete şi oameni obişnuiţi cu poveşti de viaţă deosebite: Ioan Cărmăzan, Adelina Toncean, Crina Linţă, Chris Simion, Nicolai Tand, dr. Teodor Vasile, dr Marek Vâlcu, Constantin Florescu, dr. Radu Zamfir şi Ştefan Simion. Ani de zile, poveştile unor oameni obişnuiţi în împrejurări neobişnuite, adevăraţi eroi care au trăit, cu voie sau fără voie, experienţe incredibile, desprinse parcă din scenariile unor producţii cinematografice au fost urmărite cu interes de telespectatori prin intermediul emisiunii „Destine că-n filme”.

iuliana-marciuc si fiul ei david enacheCele două autoare – Oana Georgescu, jurnalist şi Iuliana Marciuc, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii de succes au transpus, astfel, în poveşti, cele aproape 30 de subiecte fascinante selectate din seria de emisiuni de succes din perioada 2015 – 2019, cu actualizări şi noi informaţii. „Ideea unui nou volum a venit firesc, pentru că emisiunea „Destine că-n filme”, un proiect superb, început în urmă cu şapte ani, continuă să transmită poveşti de viaţă, care mai de care mai interesante şi captivante, cu eroi adevăraţi, oricând modele pentru mine şi pentru voi. Am învăţat enorm de la toţi cei pe care, de-a lungul acestor ani, i-am intervievat.

adrian-enache iuliana marciuc si david enachePe o parte dintre ei îi veţi reîntâlni în paginile acestei cărţi. Şi dacă la momentul transmisiei aţi ratat povestea, acum iată aveţi ocazia să o retrăiţi. Vă doresc lectură plăcută şi vă mulţumesc pentru dragostea cu care mă primiţi, de 30 de ani, în casele dumneavoastră!”, a povestit Iuliana. Vedeta și-ar fi dorit ca să-i fie alături și tatăl ei, Alecu Marciuc, dar și mama ei. “Mi-aș fi dorit să fie și părinții mei la lansarea celei de-a 2 lea volum din “Destine că-n filme”, care au vrut să vină dar cu situația actuală am zis că mai bine nu, fiind în vârstă. Adrian mi-a fost alături și el și va spun că am împlinit anul acesta 25 de ani de relație. Și tot în seară asta a fost și David, fiul nostru, care va împlini 15 ani pe 28 octombrie. “Sunt foarte mândră de el, e un copil cuminte. E în clasa a 9 a și s-a înălțat mult în pandemie. Face televiziune, va juca într-un serial pentru adolescenți”, a mai spus Iuliana Marciuc.

ARTICOLE SIMILARE

Cântăreața distinsă cu Grammy a fost drogată, violată și ținută captivă

Andreea Damian

Matthew McConaughey, disperat să joace într-un film biografic despre cascadorul Evel Knievel

Andreea Damian

De ce eveniment mare au parte Dan Bittman și familia lui pe 15 mai

Tabu Tabu

Deși e o femeie de succes designerul celebrităților Maria Lucia Hohan trăiește o dramă

Tabu Tabu

Jim Jarmusch, un film nou: e cu zombie și în el joacă doar actori unul și unul

realitatea

Loredana, goală pe Instagram! Imaginile care au încins imaginația fanilor

Tabu Tabu

Scrie un comentariu