Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum a apărut mama Cleopatrei Stratan la nunta fiicei sale. Ținuta sa a stârnit multe comentarii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au religios, la doar opt zile de când au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Ceremonia a avut loc la Chișinău, într-un cadru intim, fără nași, doar cu familia.

În 14 august, Cleo și Edy au devenit o familie și în acte, iar petrecerea dată în cinstea cununiei lor a fost una desprinsă din basme. A avut loc în Snagov, dar la acel moment, tinerii nu au făcut și cununia religioasă. Au păstrat momentul doar pentru ei și familiile lor apropiate, iar evenimentul a avut loc într-o biserică din Chișinău, o săptămână mai târziu.

„Ne-am cununat în fața lui Dumnezeu, la Chișinău! Mulțumim Doamne pentru tot ce trăim!”, au spus cei doi soți imediat după cununia religioasă.

Fiica lui Pavel Stratan a uimit pe toată lumea cu ținuta aleasă pentru acest eveniment deosebit. Tânăra a optat pentru o rochie de mireasă extrem de frumoasă și simplă.

La cununia religioasă de duminică, 22 august, cea care a atras atenția a fost mama artistei. Rodica Stratan a îmbrăcat o rochie până la genunchi, închisă la culoare. În biserică, pe toată perioada slujbei a purtat batic pe cap, la fel ca și celelalte femei prezente la eveniment. A renunțat la accesoriu doar atunci când a făcut o poză.

Edward Sanda a fost cel care le-a arătat fanilor o fotografie alături de întreaga familie, apare alături de soție, de socrii, dar și de părinții lui și sora mai mică.

ARTICOLE SIMILARE

Vedete nascute pe 17 august!

realitatea

Scrisorile de dragoste dintre Proust și compozitorul Hahn se vând într-o licitație la Paris

realitatea

Facebook detox | Avantajele deconectării

Andreea Damian

Vedete nascute pe 8 septembrie!

realitatea

Cocktailul de vitamine care previne complicațiile COVID-19

Andreea Damian

Salma Hayek, răvășitoare la 54 de ani. S-a pozat din nou în costum de baie

Andreea Damian

Scrie un comentariu