Tabu
PEOPLESlider

Cum a apărut mama Cleopatrei Stratan la nunta fiicei sale. Ținuta sa a stârnit multe comentarii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au religios, la doar opt zile de când au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Ceremonia a avut loc la Chișinău, într-un cadru intim, fără nași, doar cu familia.

În 14 august, Cleo și Edy au devenit o familie și în acte, iar petrecerea dată în cinstea cununiei lor a fost una desprinsă din basme. A avut loc în Snagov, dar la acel moment, tinerii nu au făcut și cununia religioasă. Au păstrat momentul doar pentru ei și familiile lor apropiate, iar evenimentul a avut loc într-o biserică din Chișinău, o săptămână mai târziu.

„Ne-am cununat în fața lui Dumnezeu, la Chișinău! Mulțumim Doamne pentru tot ce trăim!”, au spus cei doi soți imediat după cununia religioasă.

Fiica lui Pavel Stratan a uimit pe toată lumea cu ținuta aleasă pentru acest eveniment deosebit. Tânăra a optat pentru o rochie de mireasă extrem de frumoasă și simplă.

La cununia religioasă de duminică, 22 august, cea care a atras atenția a fost mama artistei. Rodica Stratan a îmbrăcat o rochie până la genunchi, închisă la culoare. În biserică, pe toată perioada slujbei a purtat batic pe cap, la fel ca și celelalte femei prezente la eveniment. A renunțat la accesoriu doar atunci când a făcut o poză.

Edward Sanda a fost cel care le-a arătat fanilor o fotografie alături de întreaga familie, apare alături de soție, de socrii, dar și de părinții lui și sora mai mică.

ARTICOLE SIMILARE

Gândirea pozitivă – când devine toxică și ce soluții avem

Andreea Damian

Ileana Lazariuc, apariţie rară alături de fiii ei (FOTO)

Andreea Damian

Tratamente de înfrumusețare: ingrediente care nu trebuie amestecate

Andreea Damian

Modul în care uniforma școlară a influențat moda: de la simbolismul negru Chanel la blazerele Balenciaga

Andreea Damian

Primul cartier din lume printat 3D a fost construit în Mexic pentru familiile care trăiesc cu doar 3$ pe zi

Andreea Damian

Poate moda antimicrobiană să vă protejeze de coronavirus?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu