Home > Lifestyle > Cum a evitat-o Petre Roman pe fosta nevastă la cununia fiicei lor!

Cum a evitat-o Petre Roman pe fosta nevastă la cununia fiicei lor!

Zi măreaţă, ieri, pentru Oana Roman (37 de ani), care şi-a oficializat relaţia cu iubitul ei, Marius Elisei (26 de ani), căruia, în scurt timp, îi va dărui o fetiţă. Cum era şi firesc, la Oficiul Stării Civile al sectorului 2, şi-au făcut apariţia şi părinţii “miresei”, vestiţii Petre (67 de ani) şi Mioara Roman (73 de ani), care nu s-au mai văzut la faţă de şapte ani, de când fostul premier al României a părăsit-o pentru Silvia Chifiriuc.
roman 2
Familia Roman s-a reunit, ieri, în formula veche, la şapte ani de la divorţul părinţilor Oanei, cu ocazia cununiei ei civile. Cu braţele pline de flori, şi-au făcut apariţia Mioara, mama “miresei”, sora ei, Catinca, dar şi fiica acesteia, precum şi Petre Roman, care şi-a refăcut viaţa alături de cântăreaţa Silvia Chifiriuc.

roman 3

Deşi Oana, care de ieri este doamna Elisei, şi-ar fi dorit să-i aibă pe ambii părinţi la petrecerea de după cununie, iată că Petre s-a dovedit a fi spărgător de grevă, anunţând că nu va onora invitaţia. Fază la care Mioara a răspuns, în stilul ei caracteristic, pe jumătate acid, pe jumătate diplomat: “O avea omul treabă, este miercuri, e zi de muncă”!

Articole asemanatoare
Sotia lui PETRE ROMAN in depresie
Nunta OANEI ROMAN / Album FOTO
Uite cum arata fiul lui Petre Roman la 4 ani si jumatate
NUNTA Oanei Roman / Album FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Cum a evitat-o Petre Roman pe fosta nevastă la cununia fiicei lor!

by   1 min
0