Tabu
Image default
PEOPLE

Cum a fost Ioana Blaj surprinsă de soțul Ducu Ion

Actrița care s-a făcut remarcată la debutul carierei sale cu o reclamă la telefonie mobilă, făcută la vremea aceea împreună cu partenerul ei de atunci Paul Ipate. Însă de ceva vreme actrița Ioana Blaj formează un cuplu cu producătorul de televiziune Ducu Ion.
Cei doi soți formează o familie bine sudată, cu doi copii superbi, pe care îi cresc împreună cu grijă și cu atenție. Iar cei doi soți se surprind mereu cu vacanțe exotice unde practică sporturi extreme. Iată că de curând, Ducu Ion și-a surprins din nou soția, pe care o vedeți zilele acestea în serialul “Sacrificiul: Alegerea”, cu o nouă vacanță. În care de data aceasta a făcut un nou salt cu parașuta. “Cam așa a fost al doilea salt cu parașuta, din viață mea!

Mulțumesc @ducuion pentru una din cele mai tari surprize pe care le puteam primi!”, a scris actrița pe oaginile de socializare. Apoi actrița a scris din nou. “De fiecare dată când plecăm în vacanță aveam o „problemă” cu aparatul foto. Cu toate că dețineam un aparat de fotografiat profesionist, cu multe obiective, era unul foarte greu și care ne ocupă mult loc în bagaj.

Astfel, întotdeauna sfârșeam prin a-l lasă acasă, renunțând la șansa de a avea cadre mai faine din vacanță. Asta, însă, până când a apărut minunăția de Canon 850D! E mic, ușor, face fotografii la o calitate superioară, profesională și ceea ce mi se pare foarte fain este că le poți descarcă foarte ușor – prin bluetooth. Cu acest avantaj, le distribui într-un timp real cu prietenii virtuali. Pregătiți-vă, deci, să vă bombardez cu multe fotografii și filmări super profi!”, a scris Ioana Blaj pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Drake vinde o lumânare parfumată care miroase a … Drake

Andreea Damian

A murit tatăl lui Michael Jackson. Joe Jackson avea 89 de ani

Andreea Damian

Justin și Hailey Bieber s-au căsătorit din nou și au pus pe Instagram primele imagini de la nuntă

Andreea Damian

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat de mamă

Tabu Tabu

Ce cadou și-a făcut Dorian Popa de ziua lui

Tabu Tabu

Andra a donat 20.000 de euro pentru Spitalul Matei Balş din Capitală

Tabu Tabu

Scrie un comentariu