Tabu
PEOPLE

Cum a petrecut Andreea Bălan de ziua fiicei cele mari

andreea-bălan

Pe 9 octombrie fiica cea mare a Andreei Bălan și a lui George Burcea a împlinit 4 anișori. Din păcate, cei doi foști soți nu au petrecut împreună, fiind despărțiți, și în curând, divorțați. Însă fiecare dintre aceștia a publicat pe rețelele de socializare diverse mesaje.

andreea balan si fiicele lor
Andreea Bălan a fost fericită că fiica ei cea mare, Ella a împlinit 4 anișori și a dat o mică petrecere cu de toate. Au avut tort, s-au jucat, au avut prieteni și s-au distrat foarte bine. Solistă a publicat și un mesaj pe rețelele de socializare dar și niște fotografii. “Sunt cea mai fericită când le văd pe Ella și Clară fericite. Azi Ella împlinește 4 anișori frumoși.

ella si maya cu baloaneleAcești ani în care am descoperit cea mai profundă și necondiționată formă de iubire, au trecut intro clipă și parcă ieri o țineam în brațe pentru prima oară. Tot ceea ce contează pentru mine, este că Ella și Clară să fie împlinite, sănătoase și să aibă parte numai de lucruri frumoase. La mulți ani iubita mea prințesă @ellamaya.official”, a scris vedetă mămică.

imagine de pe instastory ul lui george burcea cu fiicele luiLa rândul lui, tăticul George Burcea a postat și el câteva imagini cu fetele lui și cu sărbătorită și un tatuaj, un desen cu el și fiicele lui pe instagram iar pe pagină de facebook

tatuaj george burcea a publicat o poză cu fiica lui când era mică și textul ” #MyEllaMaya #4AniDeEllaMaya”. Apoi pe instagram se vede că a afost și și-a luat fiicele cu baloanele de la petrecerea dată de mama lor.

ARTICOLE SIMILARE

Afacerea cu cosmetice a ajutat-o pe Rihanna să devină cea mai bogată cântăreaţă din lume

Andreea Damian

Uluitor! Ce a făcut Geanina Ilieș înainte de a fi prezentatoare TV

Tabu Tabu

Bogdan Vlădău a devenit tată pentru prima oară

Tabu Tabu

Unica persoană din politică de care Dana Budeanu nu are curaj să se lege

Andreea Damian

E oficial! Andreea Ibacka revine la seriale TV și joacă alături de Mihai Călin

Tabu Tabu

Dorința neîmplinită a lui Michael Jackson. Și-a dorit foarte mult să facă asta

Andreea Damian

Scrie un comentariu