Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum a ratat Alexandra Ungureanu de două ori să ajungă mireasă

Fermecătoarea solistă, care mai nou face parte dintr-un show de stil, a făcut dezvăluiri spectaculoase. Alexandra Ungureanu a povestit într-un interviu exclusiv motivul pentru care nu s-a căsătorit pînă acum deși a fost cerută de nevasta de două ori pînă acum.
La cei 38 de ani ai săi, solistă Alexandra Ungureanu este în continuare necăsătorită deși e frumoasă și talentată. “Am fost cerută în căsătorie de două ori, până acum, cu inel. Dar în ambele situații a fost cumva o forțare a unei context care nu prea funcționa, așa că nu aveam cum să ajungem la un final fericit, dar nici nu au fost așa drame majore.

alexandra-ungureanuPână și despre mine, care nu am dat prea multe din intimitatea mea, s-au făcut diverse speculații și m-am trezit cu tot felul de povești în presă. Când am suferit cel mai mult, nu a știut nimeni, a fost alegerea mea. Iar în ultimii ani, ca să fac loc de ieșire acestor emoții, am mai pus din poveștile mele în cântece, unde capătă viață, dar rămân, totuși, necunoscute, fără chip, fără nume. Și așa mi se pare normal să fie, eu nu am fost cuplată cu persoane publice și m-am gândit că nu e fair să aduc în lumina reflectoarelor pe cineva care nu-și dorește acest lucru”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru revista Viva!

ARTICOLE SIMILARE

PASTILA de ARTĂ ⎢ Autoportretele lui Marisol

Ciocîrlan

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, răvășiți de durere: „Azi noapte sufletul ei a plecat dintre noi”

Andreea Damian

Ducii de Cambridge au un nou membru în familie

Andreea Damian

Nick Carter a obţinut ordin de restricţie împotriva fratelui său, Aaron

Andreea Damian

Perioada de incubație a Omicron, mai scurtă. Când apar primele simptome și care sunt acestea

Andreea Damian

Donald Trump îi condamnă pe „profeții sfârșitului lumii”: „Cer întotdeauna același lucru”

Andreea Damian

Scrie un comentariu