Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum a ratat Alexandra Ungureanu de două ori să ajungă mireasă

Fermecătoarea solistă, care mai nou face parte dintr-un show de stil, a făcut dezvăluiri spectaculoase. Alexandra Ungureanu a povestit într-un interviu exclusiv motivul pentru care nu s-a căsătorit pînă acum deși a fost cerută de nevasta de două ori pînă acum.
La cei 38 de ani ai săi, solistă Alexandra Ungureanu este în continuare necăsătorită deși e frumoasă și talentată. “Am fost cerută în căsătorie de două ori, până acum, cu inel. Dar în ambele situații a fost cumva o forțare a unei context care nu prea funcționa, așa că nu aveam cum să ajungem la un final fericit, dar nici nu au fost așa drame majore.

alexandra-ungureanuPână și despre mine, care nu am dat prea multe din intimitatea mea, s-au făcut diverse speculații și m-am trezit cu tot felul de povești în presă. Când am suferit cel mai mult, nu a știut nimeni, a fost alegerea mea. Iar în ultimii ani, ca să fac loc de ieșire acestor emoții, am mai pus din poveștile mele în cântece, unde capătă viață, dar rămân, totuși, necunoscute, fără chip, fără nume. Și așa mi se pare normal să fie, eu nu am fost cuplată cu persoane publice și m-am gândit că nu e fair să aduc în lumina reflectoarelor pe cineva care nu-și dorește acest lucru”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru revista Viva!

ARTICOLE SIMILARE

Top 10 vedete cu multi copii

realitatea

Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $

Andreea Damian

Lady Gaga rupe tăcerea în privința lui R Kelly

Andreea Damian

Netflix va cheltui mai mult de 17 miliarde de dolari pentru conținut – în 2020

realitatea

Anda Adam a împlinit de 40 de ani! Cum a sărbătorit vedeta în izolare

Tabu Tabu

E uimitor ce cred cercetătorii despre femeile cu față sfidătoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu