Tabu
Image default
PEOPLE

Cum a reacționat Emma Watson după ce a fost confundată cu Emma Roberts

În timpul reuniunii actorilor, în programul special „Harry Potter: Întoarcerea la Hogwarts”, difuzat la HBO Max, Emma Watson a fost confundată cu Emma Roberts. Dar departe de a fi jignite, cele două actrițe s-au amuzat de această eroare.

Prea multă poțiune sau o simplă greșeală de editare? În cadrul difuzării producției speciale „ Harry Potter: Întoarcerea la Hogwarts”, la HBO Max cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la lansarea seriei, o secvență a stârnit numeroase reacții din partea telespectatorilor. În timp ce o vedem pe Hermione Granger aka Emma Watson vorbind despre copilăria ei, producția a ilustrat amintirea cu o fotografie a unei fetițe prezentată ca Emma Watson. Totuși, în imaginea în cauză există într-adevăr o „Emma”, dar de fapt era Emma Roberts.

Cei mai înfocați fani au observat repede eroarea. HBO Max a reacționat la câteva zile după difuzare. „Fanii Harry Potter sunt bine reperați! Ne-ați raportat o eroare la editarea unei fotografii etichetate greșit, au declarat producătorii specialului într-un comunicat, potrivit Deadline. Noua versiune este disponibilă acum.”

Dacă eroarea a fost corectată rapid de serviciul de streaming, Emma Watson a profitat de ocazie pentru a glumi. Miercuri, pe rețeaua de socializare Instagram, actrița în vârstă de 31 de ani a împărtășit fotografia Emmei Roberts din copilărie, acum 30 de ani, scriind: „Nu am fost atât de drăguță, @emmaroberts #emmasistersforever”, însoțită de legenda unui emoji care râde.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emma Watson (@emmawatson)

ARTICOLE SIMILARE

Ce bine arată Oana Cârmaciu la 2 luni de când a născut

Tabu Tabu

Brie Larson și Samuel L. Jackson au cântat ironic “Shallow”-ul lui Lady Gaga

realitatea

IULIA VANTUR are un iubit nou – DAN CIRCARU

Daniela Gyorfi, în stare de șoc! Fiica ei a fost bătută la școală

Andreea Damian

Florin Ristei pleacă definitiv din România. Unde se va stabili

Andreea Damian

Laura Cosoi, detalii despre alăptat

Tabu Tabu

Scrie un comentariu