Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Cum a reușit Meghan Markle să creeze 30 de slujbe purtând jeanși

Când nu se află la un eveniment oficial, Meghan Markle preferă ținutele lejere, care includ jeanșii. Ducesa de Sussex e pur și simplu topită după blugi și nu s-a putut ține departe de ei nici în turneul regal. O companie susține că soția prințului Harry a ajutat astfel la crearea a 30 de noi locuri de muncă, potrivit Business Insider. Cum este posibil?

Meghan Markle a purtat o pereche de blugi a brandului Denil Outland de două ori în timpul vizitei sale în Australia. Compania susține că recenta creștere a vânzărilor ca urmare a „efectului Meghan” le-a permis să angajeze 15-30 de noi angajați în fabrica din Cambodgia. Denil Outland își propune să ofere salarii și condiții de muncă echitabile femeilor afectate de traficul de ființe umane și de sărăcie. Brandul a anunțat deja pe Twitter că a început deja procesul de recrutare a noilor angajați.

https://twitter.com/OutlandDenim/status/1055944463929856000

Potrivit site-ului lor, Outland Denim se străduiește să „stabilească un standard pentru tratarea și remunerarea angajaților de sex feminin în industria confecțiilor”, oferind un salariu și condiții de muncă echitabile pentru femeile care lucrează în fabrica lor, în special cele afectate de traficul de persoane și cele expuse sărăciei. Compania se concentrează de asemenea pe realizarea unor piese vestimentare folosind materii prime ecologice. De altfel, în timpul sejurului din Australia, ducesa a purtat o pereche de balerini realizați din peturi reciclate.

Nu mai este nici un secret că orice poartă Meghan Markle se vinde aproape imediat. După ce s-a aflat că brandul favorit de denim al lui Meghan Markle este Mother, vânzările labelului au crescut cu 200%. Același lucru s-a întâmplat și cu brandurile Hiut Denim, care a fost nevoit să se mute într-o fabrică mai mare pentru a reuși să acopere cererea în creștere, după apariția lui Meghan într-o pereche de jeanși a casei de modă, în timpul unei vizite regale la Cardiff.

În ciuda faptului că codul vestimentar regal descurajează purtarea jeanșilor, aceștia au devenit semnătura stilistică a soției Prințului Harry, potrivit whowhatwear.co.uk.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Cât de des ar trebui, de fapt, să te tunzi, pentru ca părul să crească mai repede?

Andreea Damian

Tefal aniverseaza 60 de ani de excelenta si continua inovatie

realitatea

BIANCA DRAGUSANU va prezenta reality show la Antena 2 /Afla ce SALARIU va primi!

Mănâncă broccoli, mami, e sănătos

realitatea

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri dureroase într-un interviu pentru Oprah. A fost lansat teaser-ul și este unul intens

Andreea Damian

Cristina Rus, accident cu mașina în București. Salvatorii au intervenit de urgență la fața locului

Andreea Damian

Scrie un comentariu