Home > Lifestyle > Cum a reușit Meghan Markle să creeze 30 de slujbe purtând jeanși

Cum a reușit Meghan Markle să creeze 30 de slujbe purtând jeanși

meghan markle

Când nu se află la un eveniment oficial, Meghan Markle preferă ținutele lejere, care includ jeanșii. Ducesa de Sussex e pur și simplu topită după blugi și nu s-a putut ține departe de ei nici în turneul regal. O companie susține că soția prințului Harry a ajutat astfel la crearea a 30 de noi locuri de muncă, potrivit Business Insider. Cum este posibil?

Meghan Markle a purtat o pereche de blugi a brandului Denil Outland de două ori în timpul vizitei sale în Australia. Compania susține că recenta creștere a vânzărilor ca urmare a „efectului Meghan” le-a permis să angajeze 15-30 de noi angajați în fabrica din Cambodgia. Denil Outland își propune să ofere salarii și condiții de muncă echitabile femeilor afectate de traficul de ființe umane și de sărăcie. Brandul a anunțat deja pe Twitter că a început deja procesul de recrutare a noilor angajați.

Potrivit site-ului lor, Outland Denim se străduiește să „stabilească un standard pentru tratarea și remunerarea angajaților de sex feminin în industria confecțiilor”, oferind un salariu și condiții de muncă echitabile pentru femeile care lucrează în fabrica lor, în special cele afectate de traficul de persoane și cele expuse sărăciei. Compania se concentrează de asemenea pe realizarea unor piese vestimentare folosind materii prime ecologice. De altfel, în timpul sejurului din Australia, ducesa a purtat o pereche de balerini realizați din peturi reciclate.

Nu mai este nici un secret că orice poartă Meghan Markle se vinde aproape imediat. După ce s-a aflat că brandul favorit de denim al lui Meghan Markle este Mother, vânzările labelului au crescut cu 200%. Același lucru s-a întâmplat și cu brandurile Hiut Denim, care a fost nevoit să se mute într-o fabrică mai mare pentru a reuși să acopere cererea în creștere, după apariția lui Meghan într-o pereche de jeanși a casei de modă, în timpul unei vizite regale la Cardiff.

În ciuda faptului că codul vestimentar regal descurajează purtarea jeanșilor, aceștia au devenit semnătura stilistică a soției Prințului Harry, potrivit whowhatwear.co.uk.

 

 

Articole asemanatoare
Cum arăta Meghan Markle când era asistentă de televiziune
kate middleton
De ce Kate a purtat rochii de gravidă scurte, iar Meghan ar trebui să-i urmeze exemplul
Meghan Markle
Ceartă între Regina Elisabeta a II-a și prințul Harry. De vină este Meghan Markle!
Meghan Markle
Meghan Markle nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham și a explicat de ce

Loading...

Comenteaza acest articol

Cum a reușit Meghan Markle să creeze 30 de slujbe purtând jeanși

by Andreea Damian   1 min
0