Home > beauty > Cum a slăbit Mihaela Borcea 7 kilograme în doar două săptămâni! Vezi cum arata acum!

Cum a slăbit Mihaela Borcea 7 kilograme în doar două săptămâni! Vezi cum arata acum!

Mihaela Borcea a reuşit să dea jos kilogramele în plus printr-o metodă revoluţionară. Pentru că nu şi-ar pune niciodată sănătatea în pericol prin diete drastice, fosta soţie a acţionarului de la Dinamo şi-a făcut un cadou costisitor, un aparat minune, care a ajutat-o să “topească” şapte kilograme într-un timp record.

“Este vorba despre o tehnologie japoneză care ajută la slăbit şi în acelaşi timp regenerează celulele. Mi-am făcut un cadou fantastic. Am achiziţionat acest aparat, care funcţionează cu ajutorul razelor infraroşii perfect compatible cu organismul uman, şi am reuşit să slăbesc şapte kilograme în doar două săptămâni. Am făcut patru şedinţe a câte 30 de minute fiecare.

mihaela borcea

Am ajuns la acelaşi rezultat pe care îl obţineam dacă alergam 20 de kilometri pe bandă, dar cu un minim de efort. Tratamentul mi-a detoxifiat, totodată, şi organismul, pentru că prin transpiraţie am eliminat toxinele şi metalele grele, dar şi ţesutul adipos”, a explicat Mihaela Borcea.

Hotărâtă să ajungă la o greutate care să-i permită să se simtă din nou bine în pielea ei, fosta soţie a lui Cristi Borcea va urma acest tratament sub supravegherea specialiştilor până va fi mulţumită de ce îi indică acul cântarului.

Articole asemanatoare
creatoare de modă
O creatoare de modă a slăbit 81 kg. Transfomarea e spectaculoasă
CE spune ALINA despre divortul de CRISTI BORCEA, Valentina Pelinel si Mihaela Borcea
Alina Puscas a slabit prea mult!
Margherita de la Clejani a slabit enorm! “Viata mea nu e usoara”

Loading...

Comenteaza acest articol

Cum a slăbit Mihaela Borcea 7 kilograme în doar două săptămâni! Vezi cum arata acum!

by   1 min
0