Home > Lifestyle > Cum a slabit Mihaela Borcea: “Nu mananc paine, nu beau sucuri, ma axez pe…”

Cum a slabit Mihaela Borcea: “Nu mananc paine, nu beau sucuri, ma axez pe…”

Mihaela Borcea se lupta cu kilogramele in plus de multa vreme. De cateva luni insa, femeia a gasit o metoda care o ajuta sa se subtieze vizibil si, pe langa asta, mai e si sanatoasa.

“Am mai slabit, asa este. Doar ce m-am intors de la Viena unde fac tratamentul de detoxifiere, plus ca imi fac si analizele toate. Fac tratamente corporale, medicii imi spun exact ce trebuie sa fac pentru corpul meu, pentru a fi bine. Normal trebuie sa merg lunar, pana acum nu am reusit pentru ca s-a ivit cate o problema, alta… dar de acum mi-am propus sa merg. In ianuarie ma voi duce din nou si stau cateva zile si fac tratamentul de detoxifiere. Cu sanatatea sunt bine, zic eu. In rest, am grija la alimentatie, nu mananc paine, nu beau sucuri, ma axez pe salate”, a povestit Mihaela pentru WOWbiz.ro.

Mihaela se pregateste sa aduca in Romania un “aparat-minune” chiar acum de sarbatori. “Voi aduce de Craciun un aparat foarte bun pentru slabit. Cu doar o sedinta de 20 de minute, dai jos mai bine de un kilogram. Cand il aduc la salon va voi spune mai multe”, a mai spus Mihaela Borcea.


Articole asemanatoare
a slăbit
A mâncat 2.200 de calorii pe zi și a slăbit fără înfometare. Cum a reușit
Cum a slăbit de fapt Beyonce după nașterea gemenilor? Totul despre dieta sa. FOTO
Kim Kardashian și-a riscat viața să slăbească. Dietele mortale de la Hollywood
Fursecurile din doar două ingrediente, ideali și în dietă și în post

Loading...

Comenteaza acest articol

Cum a slabit Mihaela Borcea: “Nu mananc paine, nu beau sucuri, ma axez pe…”

by   1 min
0