Home > Lifestyle > Cum a slabit Mihaela Borcea: “Nu mananc paine, nu beau sucuri, ma axez pe…”

Cum a slabit Mihaela Borcea: “Nu mananc paine, nu beau sucuri, ma axez pe…”

Mihaela Borcea se lupta cu kilogramele in plus de multa vreme. De cateva luni insa, femeia a gasit o metoda care o ajuta sa se subtieze vizibil si, pe langa asta, mai e si sanatoasa.

“Am mai slabit, asa este. Doar ce m-am intors de la Viena unde fac tratamentul de detoxifiere, plus ca imi fac si analizele toate. Fac tratamente corporale, medicii imi spun exact ce trebuie sa fac pentru corpul meu, pentru a fi bine. Normal trebuie sa merg lunar, pana acum nu am reusit pentru ca s-a ivit cate o problema, alta… dar de acum mi-am propus sa merg. In ianuarie ma voi duce din nou si stau cateva zile si fac tratamentul de detoxifiere. Cu sanatatea sunt bine, zic eu. In rest, am grija la alimentatie, nu mananc paine, nu beau sucuri, ma axez pe salate”, a povestit Mihaela pentru WOWbiz.ro.

Mihaela se pregateste sa aduca in Romania un “aparat-minune” chiar acum de sarbatori. “Voi aduce de Craciun un aparat foarte bun pentru slabit. Cu doar o sedinta de 20 de minute, dai jos mai bine de un kilogram. Cand il aduc la salon va voi spune mai multe”, a mai spus Mihaela Borcea.

Articole asemanatoare
Elle Macpherson
Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani
slăbit
Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt
vitamină
Această vitamină te ajută să slăbești și să obții un abdomen plat
sală
Ce ar trebui să mănânci înainte și după ce mergi la sală

Loading...

Comenteaza acest articol

Cum a slabit Mihaela Borcea: “Nu mananc paine, nu beau sucuri, ma axez pe…”

by   1 min
0