Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum a slabit Mihaela Borcea: “Nu mananc paine, nu beau sucuri, ma axez pe…”

Mihaela Borcea se lupta cu kilogramele in plus de multa vreme. De cateva luni insa, femeia a gasit o metoda care o ajuta sa se subtieze vizibil si, pe langa asta, mai e si sanatoasa.

“Am mai slabit, asa este. Doar ce m-am intors de la Viena unde fac tratamentul de detoxifiere, plus ca imi fac si analizele toate. Fac tratamente corporale, medicii imi spun exact ce trebuie sa fac pentru corpul meu, pentru a fi bine. Normal trebuie sa merg lunar, pana acum nu am reusit pentru ca s-a ivit cate o problema, alta… dar de acum mi-am propus sa merg. In ianuarie ma voi duce din nou si stau cateva zile si fac tratamentul de detoxifiere. Cu sanatatea sunt bine, zic eu. In rest, am grija la alimentatie, nu mananc paine, nu beau sucuri, ma axez pe salate”, a povestit Mihaela pentru WOWbiz.ro.

Mihaela se pregateste sa aduca in Romania un “aparat-minune” chiar acum de sarbatori. “Voi aduce de Craciun un aparat foarte bun pentru slabit. Cu doar o sedinta de 20 de minute, dai jos mai bine de un kilogram. Cand il aduc la salon va voi spune mai multe”, a mai spus Mihaela Borcea.

ARTICOLE SIMILARE

Aceste clişee ne dor: “Mă doare-n c…”

Paharele reutilizabile fac mai mult rău mediului decât cele de unică folosință

Andreea Damian

Presa internaţională o desfiinţează pe Monica Gabor! Ce subiect au “dezgropat” jurnaliştii englezi!

Little Miss Period abordează tabuurile menstruației din Japonia cu un pumn direct în stomac ignoranțilro

realitatea

O elevă de la Colegiul “Sf. Sava” din Capitală, dată dispărută

Cel mai mare dezastru nuclear din istoria umanității a transformat Cernobîl într-un paradis

Andreea Damian

Scrie un comentariu