Home > Lifestyle > Stiri > Cum a slabit Raluca Badulescu 20 de kilograme in doua luni si jumatate

Cum a slabit Raluca Badulescu 20 de kilograme in doua luni si jumatate


Raluca Badulescu a declarat, de nenumarate ori, ca este multumita de felul in care arata. In cele din urma, a ajuns pe masa de operatii, pentru micsorarea stomacului.

“Acum am 2 luni jumate de cand am intreprins marea operatiune si am slabit 20 de kilograme. Deci efectiv kilogramele astea se topesc, zilele se duc, iar tu nu esti privat, nemultumit, nefericit si plus, nu te doare nimic. Eu ma gandeam ce-o sa fie, dar daca o mi se intample, dureri, vaai, ma vedeam intr-o tragedie, n-am avut dreptate. Va jur deci in 12 ore de cand am calcat in spital, mergeam, vorbeam, fumam, eram ca si cum nu mi s-ar fi intamplat nimic”, a marturisi Raluca Badulescu.
Operatia a durat doar o ora si jumatate. Dupa numai doua zile, Raluca era ca noua. A urmat, insa, o perioada dificila, plina de restrictii.
“Ii multumesc sotului pentru ca a rezistat eroic fiindca eu am fost un pachet de nervi in prima luna: mi-e foame, mi-e sete, vreau dulce, vreau ciocolata. Deci dupa o luna m-am dus la control, toate perfecte, mi-a zis domnul doctor, gata, esti libera in lume, gusta ce vrei tu dar cu masura”, a mai spus ea.

Articole asemanatoare
creatoare de modă
O creatoare de modă a slăbit 81 kg. Transfomarea e spectaculoasă
RALUCA BADULESCU a slabit 63 kg si acum isi remodeleaza sanii / Galerie FOTO!
Raluca Badulescu a imbracat rochia de mireasa!
Alina Puscas a slabit prea mult!

Loading...

Comenteaza acest articol

Cum a slabit Raluca Badulescu 20 de kilograme in doua luni si jumatate

by   1 min
0