Tabu
Image default
Slider

Cum afli dacă ți-ai găsit perechea, potrivit lui Barack Obama

Fostul președinte american Barack Obama și soția sa, Michelle, sunt un exemplu de urmat privind relațiile de cuplu și căsnicia. Sunt împreună de 25 de ani și au împreună două fete minunate, Malia și Natasha. Cele două mandate de la Casa Albă par să le fi întărit și mai mult mariajul.

Dan Pfeiffer, director de comunicare la Casa Albă în timpul administrației Obama și autorul cărții „Yes We Still Can: Politics in the Age of Obama, Twitter and Trump” spune că a primit multe sfaturi valoroase de la președintele Barack Obama și își amintește de ultima zi petrecută la Casa Albă, în 2015.

Împreună cu președintele Obama, vorbea despre planuri de viitor. În acel moment, planul lui Pfeiffer era să se însoare cu logodnica lui, Howli Ledbetter. Atunci Obama i-a spus că are pentru el trei sfaturi. De fapt, trei întrebări la care îl sfătuiește să-și dea răspuns, pasaje pe care le-a inclus în cartea sa.

  1. „Perechea ta ți se pare o persoană interesantă? Vei petrece cu ea mai mult timp decât cu oricine altcineva. Nimic nu este mai important decât să-ți placă să-i asculți părerea în orice privință”. Așa a sunat prima întrebare și primul sfat.
  2. „Te face să râzi?” a fost cea de a doua întrebare. „Umorul înseamnă inteligență, înseamnă generozitate și te ajută să treci peste momente de cumpănă. În plus, face viața mai frumoasă.”
  3. „Nu știu dacă vreți sau nu să aveți copii”, a continuat președintele. „Dar dacă vreți, crezi că va fi o mamă bună?” Aceasta a fost cea de a treia direcție în care l-a invitat pe tânărul prieten să reflecteze.

„Viața e lungă și acestea sunt cele trei lucruri care contează pe termen lung”, a încheiat Barack Obama.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ținute de petrecere: cum să porți paietele și auriul

Andreea Damian

Noi reguli de recrutare la distanță: cum te pregătești pentru un interviu de angajare online

Andreea Damian

A fost batjocorită pentru pielea închisă la culoare, dar a devenit model faimos

Andreea Damian

Săptămâna Modei de la Milano | Gucci a făcut spectacol: a adus pe scenă 68 de perechi de gemeni identici

Andreea Damian

Parada reginelor la înmormântarea Elisabetei a II-a

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow, fotografie rară cu copiii ei. Cât de frumoasă e fiica sa!

Andreea Damian

Scrie un comentariu