Tabu
PEOPLESlider

Cum ajută selfie-urile cu Quokkas, cel mai fericit animal din lume, la salvarea speciei

Turismul pe insula australiană Rottnest Island a crescut cu 15% anul trecut, aducând fonduri destinate cercetării și conservării polulației de Quokkas care se ridică la un număr de 12.000 de exemplare.

Tradus din engleză – Quokka, Setonix brachyurus, singurul membru al genului Setonix, este un mic macropod cu dimensiunea unei pisici domestice.

Selfie-urile cu acest animal simpatic a ajutat la salvarea speciei de la extincție, relansând totodată turismul pe insulă, scrie revista People. Turiștii se înghesuie să obțină un selfie cu Quokkas. Și nu e greu, pentru că se așază confortabil la poză. Dovadă stau miile de fotografii de pe rețelele de socializare.

Cele circa 12.000 de animale mişună pe insulă şi sunt o pradă uşoară pentru turiştii dornici de fotografii. Sunt prietenoase şi se apropie curioase de oamenii care ajung în insulă pentru a surprinde un instantaneu cu micile marsupiale cunoscute drept „cel mai fericit animal din lume” datorită formei curbate a gurii care dă impresia unui zâmbet.

Oficialii de pe insulă au încurajat fotografierea rozătoarelor cu condiţia ca turiştii să nu hrănească sau să atingă vietăţile.

Printre vedetele care au lansat moda fotografiilor în insulă se numără celebrităţi originare din Australia, ca Margot Robbie sau Chris Hemsworth dar şi celebrităţi venite de peste ocean, precum Teri Hatcher.

 

View this post on Instagram

 

#quokkaselfie 🇦🇺

A post shared by @ margotrobbie on

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai inedite aspecte de beauty de la Săptămâna Modei din Paris

Andreea Damian

Ce apariție sexy a avut Loredana de ziua ei

Tabu Tabu

Drama actriței Natașa Raab! Actrița, noi dezvăluiri cu lacrimi în ochi

Andreea Damian

Sucul de țelină, tonic pentru sănătate sau doar aceeași Mărie cu altă pălărie de marketing?

Andreea Damian

Creatoare de modă, condamnată, după ce a fost prinsă drogată la volan

Andreea Damian

Lora lămurește lucrurile despre scandalul cu Delia. Cântăreața a făcut publice mesajele 

Andreea Damian

4 comentarii

Scrie un comentariu