Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum ajută selfie-urile cu Quokkas, cel mai fericit animal din lume, la salvarea speciei

Turismul pe insula australiană Rottnest Island a crescut cu 15% anul trecut, aducând fonduri destinate cercetării și conservării polulației de Quokkas care se ridică la un număr de 12.000 de exemplare.

Tradus din engleză – Quokka, Setonix brachyurus, singurul membru al genului Setonix, este un mic macropod cu dimensiunea unei pisici domestice.

Selfie-urile cu acest animal simpatic a ajutat la salvarea speciei de la extincție, relansând totodată turismul pe insulă, scrie revista People. Turiștii se înghesuie să obțină un selfie cu Quokkas. Și nu e greu, pentru că se așază confortabil la poză. Dovadă stau miile de fotografii de pe rețelele de socializare.

Cele circa 12.000 de animale mişună pe insulă şi sunt o pradă uşoară pentru turiştii dornici de fotografii. Sunt prietenoase şi se apropie curioase de oamenii care ajung în insulă pentru a surprinde un instantaneu cu micile marsupiale cunoscute drept „cel mai fericit animal din lume” datorită formei curbate a gurii care dă impresia unui zâmbet.

Oficialii de pe insulă au încurajat fotografierea rozătoarelor cu condiţia ca turiştii să nu hrănească sau să atingă vietăţile.

Printre vedetele care au lansat moda fotografiilor în insulă se numără celebrităţi originare din Australia, ca Margot Robbie sau Chris Hemsworth dar şi celebrităţi venite de peste ocean, precum Teri Hatcher.

 

View this post on Instagram

 

#quokkaselfie 🇦🇺

A post shared by @ margotrobbie on

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Din culisele Saint Laurent: cele mai noi tendințe

Andreea Damian

Kanye West e foc și pară pe Ariana Grande

Andreea Damian

Ofera-ti sansa de a iubi din nou

realitatea

Cele mai spectaculoase look-uri din colecțiile pre-fall 2020! Tendințele, sub lupă

Andreea Damian

Andreea Berecleanu, eveniment special în familie

Tabu Tabu

Jennifer Lopez și Shakira vor cânta în pauza finalei Super Bowl din 2020

Andreea Damian

4 comentarii

Cum ajută selfie-urile cu Quokkas, cel mai fericit animal din lume, la salvarea speciei – Știri de ultimă oră 1 September 2019 at 23:33

[…] Cum ajută selfie-urile cu Quokkas, pe TABU.RO […]

Răspunde
Cum ajută selfie-urile cu Quokkas, cel mai fericit animal din lume, la salvarea speciei - Ziare pe Net 1 September 2019 at 23:54

[…] Cum ajută selfie-urile cu Quokkas, pe TABU.RO […]

Răspunde
Cum ajută selfie-urile cu Quokkas, cel mai fericit animal din lume, la salvarea speciei – RO-Stiri.com 1 September 2019 at 23:57

[…] Cum ajută selfie-urile cu Quokkas, pe TABU.RO […]

Răspunde
Cum ajută selfie-urile cu Quokkas, cel mai fericit animal din lume, la salvarea speciei - Stiri eZZ 2 September 2019 at 3:16

[…] Cum ajută selfie-urile cu Quokkas, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu