Tabu
Image default
FASHION

Cum alegem costumul de baie în funcţie de silueta FOTO

Vara aceasta, străluceşte pe plajă în costumul de baie perfect, ales în funcţie de silueta ta!

Pentru o siluetă robustă

Dacă ai o siluetă mai degrabă robustă şi te poţi mândri cu nişte curbe apetisante precum Beyonce sau J.Lo, nu te sfii să îţi pui atuurile în valoare. Alege un costum de baie cu slip cu talia înaltă, care să îţi alungească optic picioarele şi un sutien cu cupe întregi care să îţi susţină bustul sau chiar un costum întreg cu decolteu în V, care îţi va scoate în evidenţă decolteul demn de invidiat.

Pentru o siluetă androgină

Pentru a crea curbe acolo unde nu există, mizează pe culori şi printuri. Drapajele în zona bustului şi a şoldurilor joacă de asemenea un rol important. Pentru a-ţi pune în evidenţă bustul, alege un top sau sutien cu

prindere în jurul gâtului, iar în cazul slipului, alege unul decoltat în partea din faţă.

Pentru un bust generos

Pentru a micşora optic mărimea bustului, păstrându-i în acelaşi timp senzualtitatea, este nevoie să fii foarte atentă atunci când selectezi sutienul costumului tău de baie. Asigură-te că totul va sta la locul lui, alegând mărimea potrivită, iar dacă optezi pentru un costum întreg, poţi alege varianta cupelor deja încorporate.

Pentru mignone

Dacă eşti mai degrabă mignona, alege un bikini al cărui slip să se lege cu şnururi în lateral, care îţi va alungi întreaga silueta. Un costum de baie întreg cu prinţ în zig zag sau unul cu material drapat îţi va sculpta perfect torso-ul, iar bikini-urile cu aplicaţii îţi vor accentua forma corpului.

Mai multe modele gasesti aici.

ARTICOLE SIMILARE

Colierul vanilat al lui Gaultier

realitatea

Bella Hadid folosește acest truc pentru a purta cu stil jeanșii dad fit

Andreea Damian

Vezi colecţia Chanel Cruise 2011!

realitatea

Naomi Watts, imaginea Ann Taylor

realitatea

Ce ține regina Elisabeta a II-a în poșetă? Vei rămâne surprins să afli

Andreea Damian

Săptămâna modei din Londra: moda englezilor suferă de Brexietate?

realitatea

1 comentariu

alina 7 July 2012 at 11:42

Magazinul de unde se merita sa cumperi vara asta .Copiati linkul http://topwear.ro/index.php?route=product/category&path=192

Răspunde

Scrie un comentariu