Tabu
Image default
FASHION Slider

Cum alegi cea mai potrivită rochiță pentru botez?

Știm cât de dificil poate fi să alegi o rochiță de botez, mai ales în mediul online, unde nu poți vedea produsele înaintea plasării comenzii. Dificultățile apar în mod deosebit în cazul mărimilor, pentru că fiecare bebeluș are dimensiuni unice. Este deosebit de important să alegi măsura perfectă pentru micuță, mai ales în cazul unui eveniment atât de important cum e botezul.

De asemenea, atunci când alegi ținuta prințesei confortul este foarte important. În primul primul rând, te va interesa ca fetița să se simtă bine, confortabil și să fie relaxată. În ceea ce privește materialul, acesta trebuie să fie de calitate și extrem de moale, pentru a nu afecta pielea micuței.

De regulă, cele mai populare rochițe pentru botez sunt cele albe, deoarece semnifică puritatea, iubirea necondiționată, gingășia și cele mai curate sentimente. Însă, este la alegerea ta dacă vei opta pentru o rochiță de orice altă culoare.

Sfaturi pentru alegerea mărimii potrivite

Din dorința de a facilita acest proces, dorim să împărtășim cu voi câteva sfaturi utile pentru alegerea mărimii perfecte pentru ținutele de botez sau ocazii speciale.

Consultă tabelul de mărimi.

Vom începe cu cel mai simplu și util mod de a alege măsura potrivită micuțului vostru: tabelul de mărimi.

Cere sfaturi în magazin.

Angajatele din magazine dețin detalii referitoare la mărimile hăinuțelor, materialele din care sunt confecționate, mărimile potrivite pentru diferitele grupe de vârstă, precum și un simț al modei foarte bine dezvoltat, ajutându-vă să asortați întreaga ținută.

Alătură două măsuri apropiate, pentru a le compara.

În unele cazuri, cele mici se află între două mărimi principale, caz în care cea mai bună alegere este să compari alăturat două mărimi consecutive ale aceluiași produs, încercând să determini care dintre ele se va potrivi mai bine. O mărime mai mică poate fi mai potrivită pentru mâneci, însă poate avea circumferința pieptului fixă sau prea mică, așadar în acest caz alegerea potrivită este o mărime mai mare.

Începe căutările din timp.

Este ideal să începeți să căutați hăinuțele sau accesoriile cu câteva luni înainte de evenimentul dumneavoastră. După ce ați ales modelul perfect, asigurați-vă că mărimea este potrivită, verificând tabelul de mărimi.

Cum afli ce mărime poartă bebelușul?

La determinarea mărimii pentru alegerea rochițelor, trebuie să ții cont de următorii parametri:

  • Lungimea corpului bebelușului, de la tălpi până în creștet. (Cât timp micuțul nu stă în picioare, tehnic nu prea se poate numi înălțime, nu?)
  • Lungimea tălpii (de la călcâi până în vârful degetelor).
  • Circumferința capului (iei un centimetru de croitorie și măsori în jurul capului, deasupra sprâncenelor, în zona unde este circumferința maximă a capului bebelușului).
  • Greutatea copilului.

Conform statisticilor Organizației Mondiale a Sănătății, bebelușii cresc în lungime cu 2,5-3 cm pe lună până la vârsta de 6 luni, iar de la 6 luni la 1 an cu cca 1-1,5 cm pe lună. Circumferința capului crește cu 1,2 cm pe lună în primele 6 luni, iar în următoarele 6 cu cca 0,6 cm lunar. Acestea sunt valorile medii și nu trebuie să te sperii dacă ritmul de creștere al bebelușului tău este diferit, deoarece dezvoltarea lui depinde de o mulțime de alți factori.

Pentru a te feri de greșeli, când alegi rochița, discută la telefon cu operatorul care îți preia comanda. Spune-i vârsta actuală a bebelușului, care sunt dimensiunile pe care le are copilul acum și care sunt cele pe care este de așteptat să le aibă la data botezului. Calculați împreună dimensiuni acoperitoare, astfel încât hăinuțele de la botez să fie cât mai potrivite.

ARTICOLE SIMILARE

Jurnalul unei fashioniste: Aventura, nopti tarzii si sex grozav à la Balmain

realitatea

Idei de tunsori pentru toamna 2018. Inspiră-te de la vedete!

Andreea Damian

Un site pentru adulți lansează „cel mai murdar porno” pentru a elimina deșeurile de plastic din oceane

Andreea Damian

De ce blondele naturale sunt speciale

Tabu Tabu

Paris Hilton e „regina perucilor”. Starleta se laudă cu o colecție impresionantă

Andreea Damian

Michelle Cuevas: personajele mele seamănă mult cu mine, cu felul în care eram eu în copilărie

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu