Tabu
PEOPLE Slider

Cum ar arăta Cabinetul „președintelui” Ye format din celebrități

ye

Kanye West a declarat că se va distanța de politică, după ce s-a simțit „folosit pentru a răspândi mesaje” în care nu crede. Dacă își va ține promisiunea rămâne de văzut. Deși pe plan politic, rapperul și-a retras susținerea pentru Donald Trump, un internaut a gândit cel mai bun Cabinet pentru „președintele” Ye.

Se știe deja că rapperul Kanye West va răspunde de acum înainte la numele de scenă „Ye”. „Ye” este de mult timp porecla lui West, la fel ca şi „Yeezy”. Totodată, „Ye” este titlul celui mai recent album al artistului. Dacă sunteți curioși, utilizatorul de Twitter a ales numai celebrități de peste Ocean. Să aruncăm o privire peste componența Cabinetul „președintelui” Ye.

Așadar, îl avem pe președintele Kanye West. Imaginați-vi-o pe Kim Kardashian în poziția de Prima Doamnă a Americii. Zâmbiți? Excelent! Pentru că ar fi interesant s-o vedem pe starleta de 37 de ani în ținute extravagante la evenimentele diplomatice. Și desigur, ar fi un bun misionar pentru cetățeni. Vă amintiți probabil episodul de la început acestui an, când a făcut lobby în Biroul Oval pentru a o elibera pe Alice Johnson, care executa o sentința pe viață. Plină de empatie și compasiune, nu putem decât să presupunem cât de responsabilă va fi Kim Kardashian dacă ar ocupa această poziție.

Mai facem un exercițiu de imaginație: Kris Jenner, soacra lui Kanye West, în fotoliul de vicepreședinte, iar actorul Dwayne „The Rock” Johnson, secretar de stat. După atâția ani de manageriat carierele fiicelor sale, doar Kris Jenner merită dreptul de a fi mâna dreaptă a președintelui. Iar dacă președintele Ye își dorește ca Statele Unite să păstreze relațiile diplomatice, la cârma Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii trebuie să se afle „The Rock”. E dur, așa cum sugerează și porecla, dar cu o personalitate „fermecătoare”, după cum spune utilizatorul care și-a imaginat cabinetul lui Ye.

Nimeni nu se pricepe la făcut bani așa cum o face Kylie Jenner, de aceea ar trebui să fie secretarul Trezoreriei. Tânăra de 21 de ani a fost numită de revista Forbes cel mai tânăr antreprenor, cu o avere estimată la 1 miliard de dolari.

Kanye West l-ar numi ministru al Justiției pe prietenul său, Joyner Lucas, un rapper de doar 30 de ani. În ciuda vârstei, Lucas este „un bărbat care poate vedea două fețe ale unei monede”.Joyner Lucas știe că singura modalitate de a coexista în această țară este de a găsi o cale de mijloc.

„Președintele” Ye s-a gândit s-a numească pe actrița Shailene Woodley șefă la Interne. Protagonista francizei „Divergent“ e o cunoscută activistă pentru protecția mediului înconjurător. În urmă cu doi ani, actriţa americană, în vârstă de 24 de ani, a fost arestată în Dakota de Nord, în timpul unui protest ecologist.

În rolul ministrului agriculturii am vedea-o pe actrița Jennifer Garner. Preocuparea ei pentru grădinărit l-ar convinge pe Ye să-i ofere acest portofoliu. Să mai adăugăm faptul că deține și o fermă, de care se ocupă personal.

https://www.instagram.com/p/BpKy1YbB_-C/?utm_source=ig_embed

Ashton Kutcher a făcut investiții în cel puțin 13 start-up-uri, din 2007 și are propriul fond de investiții, A Grade. Prima afacere pe care a încercat-o online a fost Ooma, care nu a mers însă. De atunci actorul a avut mai mult noroc. Investițiile lui au fost de ordinul miliardelor de dolari, ca Foursquare și Airbnb, sau în companii mai mici ca Hipmunk, Blekko, Zaarly și Amen. De aceea Ashton Kutcher ar trebui să preia Comerțul.

Ministru al muncii, Oprah Winfrey. Într-o lume ideală, americanii și-o doresc pe Oprah să le fie președinte. Dar vedeta de televiziune a anunțat că nu va candida la prezidențialele din 2020.

Cabinetul președintelui Ye mai include:

  • Sănătate și Servicii Umane – actrița Jennifer Lawrence
  • Locuințe și Dezvoltare Urbană –  Miley Cyrus
  • Transport – Vin Diesel
  • Energie – Kevin Hart
  • Educație – Natalie Portman
  • Afacerile Veteranilor – actorul Adam Driver
  • Securitatea Patriei – Nicolas Cage

 

ARTICOLE SIMILARE

Jason Wu a deschis Săptămâna Modei de la New York cu o colecție luxuriantă

Andreea Damian

Uleiurile coreene esențiale pentru un ten luminos

Andreea Damian

Cardi B explică de ce a “drogat și jefuit” bărbații înainte de a deveni celebră

realitatea

Filmul THE BIG SHORT va fi lansat pe suport BD si DVD

realitatea

Intervenţiile cu botox la subraţ împotriva transpirației: o fiţă sau chiar funcționează?

Andreea Damian

Eminem, piesă nouă, dar incomodă pentru victimele atacului cu bombă de la Manchester Arena

Andreea Damian

Scrie un comentariu