Home > Agenda > stiri > Cum ar fi arătat afișele unor filme celebre cu alți actori în rolurile principale

Cum ar fi arătat afișele unor filme celebre cu alți actori în rolurile principale

Kevin Costner s-a ocupat personal de producția Air Force One și chiar trebuia să joace rolul principal în film, dar până la urmă s-a hotărât să se concentreze pe The Postman care nu a fost tocmai un succes. Costner însuși i-a oferit rolul lui Harrison Ford.

Poate că, dacă rolurile din Alexander ar fi ajuns, așa cum fusese plănuit, la Russel Crowe și Sean Connery, filmul nu ar mai fi fost un dezastru la fel de epic ca povestea însăși.

În cazul American Psycho, părerile sunt împărțite. Åži Edward Norton și Christian Bale sunt la fel de talentați. Poate că, totuși, Norton nu ar fi arătat la fel de sexy alergând gol cu drujba după el.

Toată lumea știe că Matt Damon și Ben Affleck sunt cei mai buni prieteni. Așa că nu putem decât să fim mulțumiți că nu au mai jucat în Brokeback Mountain pentru că ar fi fost extrem de ciudat să îi vedem sărutându-se și făcând camping sex.

George Clooney supererou ar fi fost, într-adevăr, o treabă inedită. Dar n-a mai fost până la urmă, iar rolul din Hancock i-a revenit unui alt domn prestigios de la Hollywood, dar care ne-a obișnuit cu roluri de salvator: Will Smith.

Asta chiar ar fi fost o tragedie! Face Off este considerat unul dintre cele mai bune filme de acțiune din toate timpurile tocmai datorită prestațiilor pline de talent ale lui Travolta și Cage. Calități nu tocmai principale ale lui Schwarzenneger și Stallone, cei pentru care fuseseră pregătite rolurile.

Hook este unul dintre filmele cele mai iubite de copii, iar Dustin Hoffman și Robin Williams interpretează două dintre cele mai frumoase personaje. Așa că nu putem spune că ne pare rău că rolurile nu au ajuns la distribuția inițială, David Bowie și Kevin Kline.

Domnul Tom Hanks a făcut o grămadă de roluri memorabile care îi solicitau la maxim talentul. Jerry Maguire ar fi putut fi încă un astfel de rol. Până la urmă Tom Cruise a jucat în film și s-a descurcat remarcabil.

Asta e o greșeală pe care Will Smith o va regreta toată viața! A refuzat rolul din Matrix și i-a dat, astfel, undă verde lui Keanu Reeves care a ajuns să joace într-unul din filmele cele mai de succes din toate timpurile.

Meet the Parents este o comedie la care s-ar fi răs oricum! Nu mai putem afla cum s-ar fi descurcat Jim Carrey, dar știm sigur că Ben Stiller ne-a smuls hohote de râs.

Nicole Kidman avea asigurat rolul din Panic Room, dar cum s-a accidentat la genunchi în timp ce filma Moulin Rouge, nu a mai putut să joace. Rolul a ajuns, în schimb, la Jodie Foster.

Tot la Jodie Foster a ajuns și rolul memorabil din Tăcerea Mieilor după ce Michelle Pfeiffer a refuzat să joace pe motiv că filmul era prea violent. Și bine a făcut pentru că nimeni nu ar fi fost o Clarice mai bună decât Foster.

Războiul Stelelor este filmul care l-a făcut megacelebru pe Harrison Ford. Producătorii l-ar fi vrut inițial pe Kurt Russell, dar și-au schimbat părerea după ce l-au văzut pe Ford.

Arnold Schwarzenneger trebuie să mulțumească justiției americane pentru faptul că a devenit celebru. Dacă O.J. Simpson nu ar fi fost încarcerat, Arnold nu ar mai fi primit rolul din Terminator.


Loading...

Comenteaza acest articol

Cum ar fi arătat afișele unor filme celebre cu alți actori în rolurile principale

by realitatea   2 min
0