Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Cum ar fi dacă toate cuplurile s-ar despărţi?

Ei bine da, s-a ajuns şi la această întrebare, foarte legitimă de altfel. Dacă până şi în adaptările moderne ale basmelor, prinţul se desparte de fiica Împăratului Roşu pentru a o lua în căsătorie pe fiica Împăratului Verde, de ce nu ar fi aşa şi în viaţa reală (despre care vom zice atunci că bate basmul, o expresie pe care ţineam de multă vreme să o folosesc).

La o primă analiză veţi spune că idee mai insensibilă decât asta nici că aţi mai auzit, dar nu vă pripiţi. Vă voi arăta că există foarte multe avantaje ale unei despărţiri în masă a oamenilor.

Aşa că, o dată ce aţi trecut peste şocul propriei despărţiri, vă veţi bucura şi de “răul” altora (dar noi îi vom zice empatie). Gândiţi-vă cât de amuzant ar fi să se despartă Tom Cruise de Katie Holmes. Câte ar avea ea de spus despre el, lucruri pe care doar le bănuim despre Tom, şi cu siguranţă multe altele care nici prin gând nu ne trec. Sau Angelina de Brad. Eu îl văd pe el în stare să îi arunce sticluţa cu sângele lui Billy Bob Thornton. Şi astea ar fi numai deliciile mediatice.

Să trecem însă şi la avantajele voastre personale. Te deparţi – suferi! Suferi – nu mai mănânci! Nu mai mănânci – slăbeşti! Prin urmare, o despărţire îţi poate aduce forma fizică la care visai în perioada în care sfredeleai cu el un desert pentru două persoane şi tu mâncai şi porţia lui.

Avantajele sunt cu atât mai evidente pe plan economic. Se ştie că orice depresie este urmată de o nevoie radicală de schimbare. Femeile vor cumpăra haine în încercarea de a arăta bine pentru următorul bărbat din viaţa lor. Aici chiar şi moda va avea un câştig. Cine va mai avea curajul să arunce trei haine la întamplare când iese din casă, ştiind că afară o aşteaptă o mare de bărbaţi disponibili? Şi cine va mai îndrăzni să nu fie mereu veselă şi amabilă?

Bărbaţii, pe de altă parte, îşi vor da seama că nu este chiar atât de uşor să ţină lângă ei o femeie şi se vor da jos din pat. Unii dintre ei vor începe chiar să cumpere flori şi lenjerie intimă (pentru femei). Se vor sensibiliza, adică. Iar dacă ziceţi că asta nu este un avantaj, am să vă acuz de desensibilizare premeditată a barbaţilor.

Este evident că vom trăi mai bine pentru că nu se vor mai naşte ataţia copii, deci mai mulţi bani pentru noi. Şi mai puţin stres. Pentru cei care apreciază o competiţie adevărată, situaţia aceasta ar fi una autentică în care iubirea nu va mai fi doar “două cuvinte”, ci un sentiment adevărat şi cu greu împlinit. Căci o dată ce ai cucerit o femeie pe care (potenţial) toţi bărbaţii din lume o pot dori (şi ar putea-o avea), n-ai face asta doar ca să te amuzi, nu?

Ah, dar să nu uit şi de categoria cea mai privilegiată a celor care nu au de cine să se despartă. Probabil că ei se vor distra cel mai bine.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton, confesiuni intime. „Nu pot să spun că William îmi scanda nimicuri drăguţe…”

Andreea Damian

Stiai ca Iulia Albu are o sora? Uite cum arata si cu ce se ocupa Karin!

Plateste cu Poezie de Ziua Internationala a Poeziei

Cele mai periculoase 10 boli pentru plămâni

realitatea

Milenarii consumă acum mai puțin alcool și cred că e cool să facă un Crăciun teetotal

Andreea Damian

Marius Moga, cucerit de o alta blonda de la ProTV! Uite cine este noua lui iubita!

Scrie un comentariu