Home > Slider > Cum arată acum „Vanessa” din „Sunset Beach”. A apărut de curând într-un serial celebru

Cum arată acum „Vanessa” din „Sunset Beach”. A apărut de curând într-un serial celebru

sunset beach

Cine nu s-a uitat la serialul Sunset Beach, o producţie americană difuzată la sfârșitul anilor ’90? Sunt mulţi care i-au îndrăgit pe Meg, Ben, Vanessa sau Michael.

Au trecut mai bine de 20 de ani de la terminarea filmărilor și probabil vă întrebați ce mai fac protagoniștii. Sherri Saum, cea care a interpretat-o pe Vanessa Hart, a apărut de curând în cel mai recent episod din Anatomia lui Grey. Saum a jucat rolul unei „vechi prietene” a doctorului Teddy Altman (Kim Raver).

 

View this post on Instagram

 

thanks fer taking pics of me @wes_klain

A post shared by Sherri Saum (@saumdays) on

 

 

View this post on Instagram

 

thank you @hollywoodlife @alistagnitta @paigexrage !!! @lockeandkeynetflix @lisagoldbergpr

A post shared by Sherri Saum (@saumdays) on

Frumoasa actriță în vârstă de 45 de ani a dezvăluit pe Twitter că „o dorință mai veche a devenit realitate”. Mai entuziasmat pare să fie fostul partenerul ei din Sunset Beach, Jason George, interpretul lui Michael. Și acesta apare în Anatomia lui Grey, în rolul lui Ben, soțul Mirandei Bailey.

Pe lângă pasiunea ei pentru actorie, Sherri Saum s-a ocupat îndeaproape şi de cariera de model. De la terminarea filmărilor pentru Sunset Beach, ea a fost imaginea unor firme importante şi a pozat pentru copertele tuturor revistelor glossy.

În 2014, vedeta a devenit mămică de gemeni, pe care i-a botezat John Rubén și Michael Luís. Saum mai are un fiu, Caylen de los Reyes, din cealaltă căsătorie a soțului ei, Kamar de los Reyes.

Articole asemanatoare
Sărbătoritul zilei de 16 iunie
Sărbătoritul zilei

Cum arată acum „Vanessa” din „Sunset Beach”. A apărut de curând într-un serial celebru

by Andreea Damian   1 min
1