Tabu
Image default
PEOPLE

Cum arată acum Adelina Pestrițu după schimbarea radicală de look

Pentru fosta prezentatoare de televiziune actualmente influencer de suces noile timpuri necesită schimbări de înfățișare radicale. Pe care Adelina Ioana Pestrițu și le-a făcut împreună cu stilistul ei preferat, cunoscutul Adrian Perjovski. Ce a ieșit puteți vedea în continuare din imaginile postate de vedetă.

adelina pestritu si adrian perjovski
adelina pestritu si adrian perjovski

Adelina Pestrițu și-a schimbat radical look-ul și a publicat în imagini sau story-uri pe instagram fiecare pas pe care i l-a făcut cunoscutul stilist Adrian Perjovski. Și a și publicat un mesaj pe rețelele de socialziare ca lumea să știe despre schimbarea radicală de look foarte îndrăzneață făcută. “Am făcut-o!!! #newlook #haircut. Pentru mine 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea. Astfel m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut în urmă cu 4 ani să mă

adelina pestritu look nou
adelina pestritu look nou

reinventez și să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în păr și tocuri. Așadar, vă fac cunoștință cu noua Adelina Pestrițu. P.S. Ție cel care mă urmărești îți recomand să faci tot ce ține de tine pentru a te simți bine în pielea ta. De acolo pleacă mulțumirea de sine și fericirea. With L.O.V.E, Eda. Merci @adrianperjovschi că întotdeauna iei parte la nebuniile mele. Ești un prieten de elită”, a scris vedeta pe rețelele de socialziare.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Harry și-a ciupit soția de fund pe scările avionului

Andreea Damian

Top 5 vedete adolescente din România care fac bani de mici

Tabu Tabu

George Burcea în gura fanilor după ce a fost infectat cu CoVid19

Tabu Tabu

Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana

realitatea

Cristi Minculescu se poate folosi din nou de numele de Iris!

Tabu Tabu

Lino Golden dezamăgit de prieteni înainte de aniversare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu