Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arăta „Gianina” în urmă cu 10 ani și ce sărbătorește vedeta înainte de Paște

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de televiziune și teatru de la noi este și foarte versatilă. Este vorba de Anca Dumitra, cunoscută din celebrul serial de comedie “Las Fierbinți”, unde o interpretează pe Gianina, fiica primarului, o fată prostuță cu vise mari.
Actriță de la Teatru de comedie din București Anca Dumitra este o femeie împlinită, căci are oferte de a apărea în filme, piese de teatru sau seriale de televiziune. Actrita este acum în pauză ca toată lumea, din cauza pandemiei, având timp să răsfoiască amintirile pe care le are. Iar astăzi, 17 aprilie, actrița își sărbătorește mama, și a postat un mesaj cu urări de bine pe rețelele de socializare.

anca dumitra si mama ei
anca dumitra si mama ei

“La mulți ani sănătoși, mama mea minunată!”, a scria aceasta. În plus, actrița a deschis cufărul cu amintiri și le-a reamintit fanilor că în urmă cu 10 ani era vedeta unui videoclip, al celor de la David DeeJay feat Dony care se numea “Temptation”. “Au trecut 10 ani de la acest clip, filmat în primăvară lui 2010. Multe s-au schimbat de atunci Enjoy”, a scris vedeta lîngă acesta și vă oferim și noi videoclipul în continuare că să vedeți ce schimbare este între personajul Ancăi Dumitra de atunci și cel pe care îl joacă acum în “Las Fierbinți”.

ARTICOLE SIMILARE

Arta contemporană în 2021 ⎥ 5 artiști de reținut și de urmărit

Ciocîrlan

Detoxifierea: Curatenia de primavara a organismului (partea 3)

realitatea

Meghan Markle, probleme cu nașterea? Medici de top: riscurile, mai mari în rândul femeilor de culoare

Andreea Damian

Oana Tache, prima mămică celebră a lunii august

Tabu Tabu

Preparatul coreean care ne crește imunitatea față de Covid-19

Andreea Damian

Moby își cere într-un final scuze de la Natalie Portman cu care nu a avut o relație

realitatea

Scrie un comentariu