Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum arăta Anca Serea acum 18 ani când a născut primul copil

Pe 26 martie Anca Sină Serea împreună cu Adi Sină și ceilalți copii l-au sărbătorit pe David, primul născut al fostei știriste de sport și vedete de televiziune. Vedeta a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și apoi au făcut câteva filmulețe speciale de la sărbătorirea puștiului care a devenit major.

Mare sărbătoare în familia vedetelor Anca Serea și a lui Adi Sînă. Fiul cel mare al fostei prezentatoare de știri sportive a împlinit 18 ani, devenind astfel major. Cu această ocazie vedeta a publicat un mesaj emoționant și câteva fotografii din aceea perioadă.

anca sina serea si david in urma cu 18 ani
anca sina serea si david in urma cu 18 ani

“Fix acum 18 ani, ora 15:55 la Universitar! Mare și frumos 4,450 kg și 59 de cm! O experiență de viață unică, care m-a adus mai aproape de Dumnezeu. Prin Voi și pentru Voi! Te iubesc @davidserea ! Ps: ce mici eram”, a scris vedeta langa sniste fotiografii mai vechi. Apoi, împreună cu toată familia, au aranjat masa și l-au chemat pe David ca să sărbătorească majoratul fiul cel mare.

Astfel că puștiul și-a deschis cadoul în față invitaților, adică ceilalți membrii ai familie, primind, pe lângă tort și șampanie, și un telefon de ultimă generație de care a fost foarte încântat. Împreună au închinat un pahar de șampanie sau de suc și apoi au mâncat.

Anca-Serea si david, fiul ei
Anca-Serea si david, fiul ei

Iar la scurt timp au ieșit în curtea casei pe care abia au cumpărat-o in urmă cu câteva luni, unde au făcut un grătar și au stat să se relaxeze. Copiii cei mici s-au jucat și au fugit prin curte iar cei mari s-au relaxat făcând grătar.

ARTICOLE SIMILARE

Vedete care au devenit celebre din întâmplare

Andreea Damian

Amna și-a făcut un cadou de 70.000 de euro. Arată nemaipomenit!

Tabu Tabu

De ce femeile par să îmbătrânească mai repede decât bărbații

Andreea Damian

LINOTIP ⎪ „Corpul Resursă” cu Arcadie Rusu

Ciocîrlan

Designul interior în 2021 ⎪15 tendințe esențiale

Ciocîrlan

Blugii evazați | Iată cum să adopți acest denim care se potrivește tuturor tipurilor de corp

Andreea Damian

Scrie un comentariu