Home > Slider > Cum arăta Anca Serea acum 18 ani când a născut primul copil

Cum arăta Anca Serea acum 18 ani când a născut primul copil

Anca Serea

Pe 26 martie Anca Sină Serea împreună cu Adi Sină și ceilalți copii l-au sărbătorit pe David, primul născut al fostei știriste de sport și vedete de televiziune. Vedeta a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și apoi au făcut câteva filmulețe speciale de la sărbătorirea puștiului care a devenit major.

Mare sărbătoare în familia vedetelor Anca Serea și a lui Adi Sînă. Fiul cel mare al fostei prezentatoare de știri sportive a împlinit 18 ani, devenind astfel major. Cu această ocazie vedeta a publicat un mesaj emoționant și câteva fotografii din aceea perioadă.

anca sina serea si david in urma cu 18 ani

anca sina serea si david in urma cu 18 ani

“Fix acum 18 ani, ora 15:55 la Universitar! Mare și frumos 4,450 kg și 59 de cm! O experiență de viață unică, care m-a adus mai aproape de Dumnezeu. Prin Voi și pentru Voi! Te iubesc @davidserea ! Ps: ce mici eram”, a scris vedeta langa sniste fotiografii mai vechi. Apoi, împreună cu toată familia, au aranjat masa și l-au chemat pe David ca să sărbătorească majoratul fiul cel mare.

Astfel că puștiul și-a deschis cadoul în față invitaților, adică ceilalți membrii ai familie, primind, pe lângă tort și șampanie, și un telefon de ultimă generație de care a fost foarte încântat. Împreună au închinat un pahar de șampanie sau de suc și apoi au mâncat.

Anca-Serea si david, fiul ei

Anca-Serea si david, fiul ei

Iar la scurt timp au ieșit în curtea casei pe care abia au cumpărat-o in urmă cu câteva luni, unde au făcut un grătar și au stat să se relaxeze. Copiii cei mici s-au jucat și au fugit prin curte iar cei mari s-au relaxat făcând grătar.

Articole asemanatoare
adi sina si anca serea
Adi Sînă și Anca Serea au avut încă un eveniment special in familie
adi sina si anca serea
Anca Serea și Adi Sînă aniversare în grădină pentru fiul Noah
anca-serea
Anca Serea, însărcinată pentru a șaptea oară?
mame eroine
Top 5 mame vedete eroine din România

Comenteaza acest articol

Cum arăta Anca Serea acum 18 ani când a născut primul copil

by Tabu Tabu   1 min
0