Tabu
Image default
PEOPLE

Cum arăta Andra la prima sa emisiune de televiziune

Una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, cu o voce foarte bună, a făcut multă vreme televiziune în paralal cu muzica. Puțini își mai aduc aminte că pe când avea 25 de ani Andra a mai prezentat o emisiune muzicală de karaoke care se numea “O-la-la”,
Acest proiect s-a desfășurat în 2008 când Andra (33 de ani) înregistra emisiunea între concertele pe care le avea și atunci. Însă și înainte de acest proiect Andra participase la “Dansez pentru tine” și câștigase show-ul cu partenerul ei de dans Florin Birică.

andra o lala
andra o lala

“Emisiunea “O-la-la!” este foarte dinamică, iar alături de concurenți ne simțim ca la o mare petrecere, unde ne distram și făcem karaoke pe melodii celebre. Emisiunea avea șase runde și șase concurenți. În urmă fiecărei runde, se elimina câte un concurent din competiție, urmând ca în finală să rămână acei doi concurenți care au știut cele mai multe versuri.

andra si baletul emisiuni
andra si baletul emisiuni

Probele cresc în dificultate pe măsură ce se apropie de finală, iar câștigătorul trofeului O-la-la, mai precis cel care a trecut victorios prin toate probele concursului, are șansa să câștige un premiu de până la 25.000 de RON, în funcție de câte răspunsuri corecte dă la ultima rundă. În acest sezon vor fi 10 emisiuni “O-la-la!. Este un format marca Zale Entertainment (n. red. – emisiunea originală se numește “The Singing Bee”), cu foarte mare succes în toată lumea, care se face în peste 17 țări. S-a cumpărat licența acestei emisiuni și a adaptat-o pentru specificul publicului din România”, a povestit Andra la vremea respectivă.

ARTICOLE SIMILARE

Corina Chiriac, imagini inedite din trecut

Tabu Tabu

Motivul pentru care Adina Postelnicu e înfloritoare

Tabu Tabu

Andreea Berecleanu, eveniment special în familie

Tabu Tabu

Ed Sheeran şi prinţul Harry, clip amuzant de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, dar cu mesaj puternic

Andreea Damian

Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra căsătorii după patru zile

Andreea Damian

Alina Pușcaș a făcut 35 de ani fără party

Tabu Tabu

Scrie un comentariu