Tabu
Image default
PEOPLE

Cum arăta Andra la prima sa emisiune de televiziune

Una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, cu o voce foarte bună, a făcut multă vreme televiziune în paralal cu muzica. Puțini își mai aduc aminte că pe când avea 25 de ani Andra a mai prezentat o emisiune muzicală de karaoke care se numea “O-la-la”,
Acest proiect s-a desfășurat în 2008 când Andra (33 de ani) înregistra emisiunea între concertele pe care le avea și atunci. Însă și înainte de acest proiect Andra participase la “Dansez pentru tine” și câștigase show-ul cu partenerul ei de dans Florin Birică.

andra o lala
andra o lala

“Emisiunea “O-la-la!” este foarte dinamică, iar alături de concurenți ne simțim ca la o mare petrecere, unde ne distram și făcem karaoke pe melodii celebre. Emisiunea avea șase runde și șase concurenți. În urmă fiecărei runde, se elimina câte un concurent din competiție, urmând ca în finală să rămână acei doi concurenți care au știut cele mai multe versuri.

andra si baletul emisiuni
andra si baletul emisiuni

Probele cresc în dificultate pe măsură ce se apropie de finală, iar câștigătorul trofeului O-la-la, mai precis cel care a trecut victorios prin toate probele concursului, are șansa să câștige un premiu de până la 25.000 de RON, în funcție de câte răspunsuri corecte dă la ultima rundă. În acest sezon vor fi 10 emisiuni “O-la-la!. Este un format marca Zale Entertainment (n. red. – emisiunea originală se numește “The Singing Bee”), cu foarte mare succes în toată lumea, care se face în peste 17 țări. S-a cumpărat licența acestei emisiuni și a adaptat-o pentru specificul publicului din România”, a povestit Andra la vremea respectivă.

ARTICOLE SIMILARE

Ce părere are Adina Halas despre viața online

Tabu Tabu

Michael Bublé, mărturisiri sfâșietoare despre lupta fiului său, bolnav de cancer

Andreea Damian

Lux și opulență pe yacht în noul videoclip 5Gang

Tabu Tabu

Shakira si Pique formează cel mai atractiv cuplu din lume

Andreea Damian

Volumul de memorii al lui Prince va fi lansat în toamnă

Andreea Damian

Prinţesa Diana ar fi împlinit astăzi 59 de ani – o existenţă scurtă dar fascinantă

Andreea Damian

Scrie un comentariu