Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată Aurel Moldoveanu la 60 de ani. Operațiile estetice l-au transformat! Abia îl recunoști

Aurel Moldoveanu i-a uimit pe toţi cu modul cum arată la vârsta de 60 de ani. Artistul are un chip neted, ferm, și abia dacă se observă vreun rid.

Multă vreme a fost discutat în pres[ faptul că acesta a apelat la operaţiile estetice. Gurile rele spuneau că pe lângă injecţiile cu botox, acesta ar fi optat și pentru un lifting facial.

În anii 2000, el era unul dintre cei mai de succes cântăreți din România, însă în ultimii ani a preferat să dispară din lumina reflectoarelor.

Cu siguranță, artistul nu a stat degeaba, pentru că s-a întors cu un aspect fizic de invidiat, iar mulți abia dacă îl mai recunosc pe îndrăgitul cantautor. Aurel Moldoveanu a ajuns să arate la 60 de ani ca la 20. Chiar și stilul vestimentar și l-a schimbat!

Pe reţelele sociale, fanii acestuia au observat schimbările prin care acesta a trecut, iar părerile au fost împărţite. Unii l-au admirat, iar alţii l-au criticat spunându-i că a exagerat.

Pe plan personal, Aurel Moldoveanu este un bărbat împlinit. Cântăreţul a devenit tată la 59 de ani. Andreea Cristiana, soţia sa cu care a făcut nunta în secret în toamna anului 2018, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

ARTICOLE SIMILARE

Roxana Blagu, dublu eveniment în familie cu probleme

Tabu Tabu

Ce mesaj a primit de la partener Oana Zăvoranu la aniversare

Tabu Tabu

Selly și iubita lui, experiențe incredibile în Dubai

Tabu Tabu

Casatoriile gay nu sunt un tabu la Hollywood! Jim Parsons s-a casatorit!

realitatea

Soft de inteligență artificială, prea periculos pentru a fi făcut public, spun creatorii săi

Andreea Damian

Video VIRAL. Fiica lui Beyonce, îngrozită la un concert al părinților ei. Ce făceau pe scenă

Andreea Damian

Scrie un comentariu