Home > Sex-Relatii > Dragoste > Cum arată bărbatul ideal în viziunea lui Charlize Theron

Cum arată bărbatul ideal în viziunea lui Charlize Theron

Charlize Theron

De când Charlize Theron a negat orice zvon despre o posibilă poveste de dragoste între ea și Brad Pitt, actrița a deschis în repetate rânduri subiectul „relații”.

La Festivalul de Film din Texas, vedeta sud-africană a afirmat este singură şi că nu ar spune nu unei invitaţii în oraș. Apoi a spus-o și  în timpul unui interviu pentru emisiunea „Entertainment Tonight”, difuzată pe postul american de televizune CBS. Când a fost întrebată de viaţa ei personală, Charlize Theron a răspuns că nu a mai fost într-o relaţie de mulţi ani şi a continuat spunând că este deschisă la întâlniri. „Cineva trebuie să îşi ia inima în dinţi şi să iasă în faţă”, a afirmat aceasta, spunând că este „şocant de singură”.

În 2015, Theron s-a despărțit de Sean Penn. Apoi, s-a concentrat asupra muncii și creșterii celor doi copii adoptați, nemaigândindu-se deloc la o relație serioasă. „Am făcut o alegere și nu am intrat într-o relație. Am crescut doi copii mici, și în acel moment nu aveam nevoie de altceva. Dar acum m-am răzgândit. Vreau să mă distrez în compania unui bărbat”, a spus Charlize.

Câștigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul „Monster/Monstrul” (2004) și-a imaginat cum trebuie să fie bărbatul perfect. Aceasta își dorește să găsească „un bărbat bun” cu barbă… „bună”. „Caut doar un om bun”, a adăugat ea.

Cel mai recent film al actriţei este comedia romantică „Long Shot”, care a fost lansată în Statele Unite ale Americii pe 3 mai.

 

Articole asemanatoare
Charlize Theron
Charlize Theron, confesiuni despre relaţia misterioasă pe care a avut-o cu Sean Penn
Charlize Theron
2.800 de ore de muncă pentru rochia Louis Vuitton purtată de Charlize Theron
Charlize Theron
Motivul surprinzător pentru care Charlize Theron a purtat în păr o brățară cu diamante
Charlize Theron
Charlize Theron oferă noi detalii despre noaptea în care mama sa i-a ucis tatăl: „Nu mi-e rușine”

Cum arată bărbatul ideal în viziunea lui Charlize Theron

by Andreea Damian   1 min
1