Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Cum arată Brigitte Macron în costum de baie, la 65 de ani

Brigitte Macron face din fiecare apariție subiect de primă pagină. Prima Doamnă a Franței se află în vacanţă pe Coasta de Azur (Franța) fără soțul ei, Emanuelle Macron. Deși duce în spate 65 de (primă)veri, ea s-a aventurat în larg, pe un skijet, alături de bodyguardul ei, potrivit fotografiilor surprinse de fotoreporterii francezi.

Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, Brigitte Macron a „asortat” o vestă de salvare de aceeași culoare. Imaginile au devenit virale pe Internet! Evident, toată lumea a admirat fizicul impresionant al Primei Doamne. Picioarele ei fit și brațele tonifiate au stârnit din nou invidie în rândul doamnelor și domnișoarelor, care se întreabă care e secretul.

Ei bine, am bănui, după cum reiese din fotografii, că Brigitte Macron e pasionată de sport, în special înot. Dar, potrivit spuselor celor din anturajul ei, aceasta are și o bicicletă fitness, pe care o folosește foarte des.

Detaliul care i-a susprins pe mulți a fost faptul că Brigitte Macron nu și-a petrecut brațele în jurul bărbatului care conduce skijetul.

ARTICOLE SIMILARE

Geta Voinea s-a despartit de iubit fiindca se purta urat cu ea

Dana Rogoz, facuta praf: “Se vrea a doua Andreea Esca, dar nu poate”

Mick Jagger – intervenție chirurgicală la inimă la sfârșitul săptămânii

realitatea

Sotia lui Palade e distrusa: “Cornel alearga dupa pustoaice gonflabile! Imi zice ca sunt proasta!”

Cazurile de anorexie la copiii de opt ani s-au dublat în ultimul deceniu

realitatea

Silviu Prigoana da tot din casa: “Adriana are un salariu exorbitant la Antena”

Scrie un comentariu