Home > Lifestyle > Cum arată Brigitte Macron în costum de baie, la 65 de ani

Cum arată Brigitte Macron în costum de baie, la 65 de ani

Brigitte Macron face din fiecare apariție subiect de primă pagină. Prima Doamnă a Franței se află în vacanţă pe Coasta de Azur (Franța) fără soțul ei, Emanuelle Macron. Deși duce în spate 65 de (primă)veri, ea s-a aventurat în larg, pe un skijet, alături de bodyguardul ei, potrivit fotografiilor surprinse de fotoreporterii francezi.

Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, Brigitte Macron a „asortat” o vestă de salvare de aceeași culoare. Imaginile au devenit virale pe Internet! Evident, toată lumea a admirat fizicul impresionant al Primei Doamne. Picioarele ei fit și brațele tonifiate au stârnit din nou invidie în rândul doamnelor și domnișoarelor, care se întreabă care e secretul.

Ei bine, am bănui, după cum reiese din fotografii, că Brigitte Macron e pasionată de sport, în special înot. Dar, potrivit spuselor celor din anturajul ei, aceasta are și o bicicletă fitness, pe care o folosește foarte des.

Detaliul care i-a susprins pe mulți a fost faptul că Brigitte Macron nu și-a petrecut brațele în jurul bărbatului care conduce skijetul.

Articole asemanatoare
Brigitte Macron
Brigitte Macron le-a mărturisit prietenilor adevărul despre soțul ei
brigitte macron
Cum arată fiica lui Brigitte Macron. Apariție rară a avocatei de 34 de ani

Comenteaza acest articol

Cum arată Brigitte Macron în costum de baie, la 65 de ani

by Andreea Damian   1 min
0