Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum arată bustul Nicoletei Luciu după ce și-a scos silicoanele

În urmă cu mulți ani de zile, când încă nu născuse, Nicoleta Luciu și-a mărit bustul considerabil cu cea mai mare mărime de sâni. Anii au trecut și vedeta a început să aibă probleme de sănătate, să o doară spatele și a vrut să renunțe la sănii imenși care îi făceau probleme.

Fosta starletă și actriță de seriale a renunțat la cariera ei pentru a sta alături de familia ei, tripleții ei și fiul cel mare dar și de soț cu care stă la Miercurea Ciuc. Așa că Nicoleta Luciu a renunțat la luminile reflectoarelor și a stat alături de familie.

nicoleta-luciu

Însă zilele trecute fosta vedetă de televiziune a ajuns din nou pe mâinile doctorului estetician și s-a văzut în fotografii că sănii ei, cândva foarte mari, acum sunt mai mici sub bluza galbenă pe care o purta. Fosta vedetă a revistei cu iepurași și-a scos silicoanele iar recent a apelat la o procedură de întinerire a tenului, mai exact o mezoterapie facială.

Nicoleta a filmat și explicațiile medicului și le-a publicat pe paginile sale de instagram. A procedat la fel în luna actombrie, tot în cabinetul chirurgului estetician Călin Doboș, când ne-a arătat cum decurge tratamentul cu botox și acid hialuronic. “Tinerețe fără bătrânețe”, a scris Luciu în dreptul imaginilor de pe Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Premiile Grammy 2021. Au fost anunţate nominalizările. Beyonce, lider de clasament

Andreea Damian

Sfaturi de coafură și machiaj pentru poza din buletin

Andreea Damian

Talismanele norocoase ale reginei. Le poartă mereu în geantă atunci când participă la evenimente

Andreea Damian

Florence & the Machine și-a lansat piesa nouă în Game of Thrones

realitatea

Cum arată și cu ce se ocupă Miki de la K-pital, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Andreea Damian

Instagram interzice filtrele faciale cu efect de „operații estetice”

Andreea Damian

Scrie un comentariu