Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată bustul Nicoletei Luciu după ce și-a scos silicoanele

În urmă cu mulți ani de zile, când încă nu născuse, Nicoleta Luciu și-a mărit bustul considerabil cu cea mai mare mărime de sâni. Anii au trecut și vedeta a început să aibă probleme de sănătate, să o doară spatele și a vrut să renunțe la sănii imenși care îi făceau probleme.

Fosta starletă și actriță de seriale a renunțat la cariera ei pentru a sta alături de familia ei, tripleții ei și fiul cel mare dar și de soț cu care stă la Miercurea Ciuc. Așa că Nicoleta Luciu a renunțat la luminile reflectoarelor și a stat alături de familie.

nicoleta-luciu

Însă zilele trecute fosta vedetă de televiziune a ajuns din nou pe mâinile doctorului estetician și s-a văzut în fotografii că sănii ei, cândva foarte mari, acum sunt mai mici sub bluza galbenă pe care o purta. Fosta vedetă a revistei cu iepurași și-a scos silicoanele iar recent a apelat la o procedură de întinerire a tenului, mai exact o mezoterapie facială.

Nicoleta a filmat și explicațiile medicului și le-a publicat pe paginile sale de instagram. A procedat la fel în luna actombrie, tot în cabinetul chirurgului estetician Călin Doboș, când ne-a arătat cum decurge tratamentul cu botox și acid hialuronic. “Tinerețe fără bătrânețe”, a scris Luciu în dreptul imaginilor de pe Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Regina Elisabeta i-a chemat pe Harry și pe Meghan înapoi în Anglia. Răspunsul neașteptat al ducilor

Andreea Damian

Lady Gaga va juca în noul film despre dinastia Gucci

Ciocîrlan

Mare sărbătoare în familia lui Adrian Mutu

Tabu Tabu

Cum arată și cu ce se ocupă acum Nadine, după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Toscana

realitatea

Celebritati nascute pe 28 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu