Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată camera fetiței lui Smiley și Gina Pistol. Primele imagini!

Gina Pistol stă să nască din clipă în clipă. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să-și strângă fetița la piept. Și-a făcut deja bagajul pentru spital, iar camera micuței este și ea gata să fie luată în primire.

Recent, în mediul online, prezentatoarea TV a publicat mai multe imagini din camera fiicei sale. Totul pare ca într-o poveste. Camera este vopsită într-o culoare roz-pudră, după cum se poate vedea în imaginile postate pe o rețea de socializare.

Un îngeraș din ceramică și o veioză în formă de flamingo sunt două dintre piesele-cheie din cameră, însă centrul atenției sunt patul și comoda pe care aceasta va fi schimbată.

Prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite” va naște în curând. Iubita lui Smiley a mărturisit că și-a pregătit geanta pentru maternitate, iar imediat ce va intra în travaliu, va merge la spital.

“Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum, mai trebuie să mă mai uit prin ea, pentru că am eu așa, o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum, mă uit în fiecare zi în ea. Așa… kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Și acum stau și aștept. În perioada asta, toată lumea îmi recomandă să dorm, dar nu pot să dorm. Dorm o oră jumătate, două, cel mult, mă trezesc, am anumite nevoi. Cumva, cred că mă pregătesc pentru ce va urma”, a mărturisit Gina Pistol.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. 

ARTICOLE SIMILARE

Robert de Niro, un nou atac virulent la adresa lui Donald Trump

Andreea Damian

Ce este infidelitatea monetară și cât de mult afectează cuplul

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow arată fabulos fără machiaj, datorită unui obicei foarte ciudat

Andreea Damian

Egiptenii au inventat albastrul / Istoria fabuloasă a acestei culori

Ciocîrlan

Daniel Buzdugan își dorește să plece în Creta, în vacanță

Tabu Tabu

6 moduri de a folosi produsele expirate în loc să le arunci

Andreea Damian

Scrie un comentariu