Home > Lifestyle > Stiri > Cum arata CARMEN BRUMA cand avea cu 35 kilograme in plus!

Cum arata CARMEN BRUMA cand avea cu 35 kilograme in plus!

Actuala iubită a lui Mircea Badea a povestit că a intrat în depresie când s-a mutat cu familia la Moscova, tatăl ei fiind numit ataşat militar în capitala Rusiei, şi a început să mănânce fără măsură.

“Am intrat la liceu, reusisem sa intru cu o medie mare, fusesem si Miss Boboc, care mi-a intarit increderea in mine si m-a facut sa las deoparte timiditatea de care sufeream si pe acest fond a intervenit plecarea noastra in Moscova”, a spus Carmen la “Dincolo de aparenţe” de la Antena 2.

“Am plans multe nopti, nu mi-a placut Moscova din prima secunda in care am ajuns. M-am refugiat în mâncare”, a explicat vedeta de televiziune în emisiunea Florentinei Fântânaru.

Carmen Brumă a luat 35 de kilograme într-un an. “Am avut senzatia ca m-am ingrasat peste noapte, ca m-am culcat si m-am trezit cu 35 de kilograme in plus”, a spus ea.

“Uneori imi doream sa ma imbolnavesc doar ca sa slabesc”, a mărturisit Carmen.

Vedeta de la Realitatea TV a început să ţină cură de slăbire şi a scăpat repede de kilogramele acumulate. “La mine a functionat doar dieta. N-a tinut sa fac si dieta si sport, organismul meu era foarte slabit”, a spus ea.

Articole asemanatoare
Carmen Bruma si Mircea Badea au petrecut Halloween-ul intr-o vila din 1884!
Ce a ajuns sa faca o frumoasa vedeta de televiziune de la noi! Galerie FOTO!
IREAL ce face aceasta tanara IN FIECARE ZI! “Iubitul ma striga Scroafa prin casa”
CARMEN BRUMA – meniul de gravida

Comenteaza acest articol

Cum arata CARMEN BRUMA cand avea cu 35 kilograme in plus!

by   1 min
0