Home > Slider > Cum arată casa de 7 milioane $ a Rihannei, pe care hoții i-au spart-o a doua oară

Cum arată casa de 7 milioane $ a Rihannei, pe care hoții i-au spart-o a doua oară

rihanna

Ghinioanele se țin scai de frumoasa Rihanna. Hoții au trecut din nou pragul casei din Beverly Hills, pe care diva din Barbados și-a cumpărat-o anul trecut.

Vila a fost înconjurată de polițiști marți seară, pentru a doua oară în patru luni, după ce alarma a început să sune. Potrivit vecinilor, citați de TMZ, hoțul a fugit cu un autoturism argintiu după ce s-a declanșat alarma. Din fericire, cântăreața de 30 de ani nu se afla acasă.

Este a treia oară când polițiștii iau cu asalt proprietatea de 6,8 milioane de dolari. Poliția a fost chemată și luna trecută după ce alarma s-a declanșat accidental.

Un incident similar cu cel de marți seară a avut loc și în luna mai. Un anume Eduardo Leon a forțat intrarea în casa Rihannei, cu scopul de a întreține relații intime cu artista. Individul a fost pus sub acuzare pentru că a petrecut noaptea acolo.

Reședința ei se întinde pe o suprafață de 7.130 de metri pătrați și are vedere la celebrul Sunset Strip. Casa, excentrică precum proprietara ei, are șase dormitoare, 10 băi luxoase, cinema, sală de fitness și sală de biliard. După cum veți vedea în Galeria foto de mai jos, vila mai este dotată cu o casă de oaspeți, piscină și o curte impresionantă.

 

Articole asemanatoare
rihanna
Rihanna lansează o nouă linie de haine împreună cu grupul francez LVMH și avem deja primele imagini
rihanna
Rihanna lansează un brand de fashion de lux
Rihanna
Rihanna și-a dat în judecată propriul tată
rihanna
Rihanna angajează modele care-i seamănă ca să testeze stiluri de sprâncene pentru ea

Comenteaza acest articol

Cum arată casa de 7 milioane $ a Rihannei, pe care hoții i-au spart-o a doua oară

by Andreea Damian   1 min
0