Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum arată casa lui Dani Oțil din Corbeanca (FOTO)

Celebrul prezentator va deveni tătic anul acesta. Logodnica sa Gabriela Prisăcariu este însărcinată cu primul ei copil, urmând să nască undeva prin vară.

Cei doi au suficient timp la dispoziție pentru a se pregăti pentru noul rol dar și pentru a amenaja camera bebelușului. În vila din Corbeanca a „matinalului” există spațiu suficient. În urmă cu aproximativ 4 ani, Dani a plătit aproximativ 100.000 de euro pentru o casă mare.

Locuința are un living mai mare decât garsoniera în care a stat câțiva ani (o garsonieră în cartierul Vitan), trei dormitoare și trei băi. La parter este amenajat livingul şi bucătăria, dar şi un balcon micuţ. La etaj, sunt trei dormitoare şi o baie. Etajul mansardat şi subsolul au, la rândul lor, câte o baie.

Dani Oțil a recunoscut că a avut 3 dorințe când a construit-o! Acestea au fost „fetișurile” lui Dani, atunci când și-a construit casa: încălzire în pardoseală, cinema în pivniță și panou electric – „o chinăzărie” care ridică temperatura în baie și încălzește obiectele din jur.

Lucrurile s-au mai schimbat de când Gabriela Prisăcariu s-a mutat la el. Au făcut câteva modificări prin casă, au mai modernizat camerele, după cum și-a dorit și ea. Aveau nevoie și de un dressing generos, căci și ea are o garderobă bogată.

Dani Oțil a publicat prima imagine cu iubita lui însărcinată, alături de care a scris un mesaj special. „Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit… nu pentru voi… Ci pentru noi… o să avem un copil. Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe contul de socializare, unde a și atașat o imagine cu iubita lui.

ARTICOLE SIMILARE

10 articole vestimentare feminine care îi irită pe bărbați

Andreea Damian

Reacția neașteptată a Oanei Moșneagu, după ce a fost cerută în căsătorie de Vlad Gherman

Andreea Damian

Madonna dezvăluie adevăratul motiv care a determinat-o să lanseze un album nou

Andreea Damian

Cum arată acum călugărița care a câștigat Vocea Italiei în 2014. Noul look este uimitor

Andreea Damian

Salma Hayek dezvăluie secretul de frumusețe anti-îmbătrânire, transmis de bunica ei

Andreea Damian

Fiecare femeie trebuie să vadă noua reclamă a Serenei Williams ca să înțeleagă importanța feminismului

Andreea Damian

Scrie un comentariu