Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum arată casa lui Dani Oțil din Corbeanca (FOTO)

Celebrul prezentator va deveni tătic anul acesta. Logodnica sa Gabriela Prisăcariu este însărcinată cu primul ei copil, urmând să nască undeva prin vară.

Cei doi au suficient timp la dispoziție pentru a se pregăti pentru noul rol dar și pentru a amenaja camera bebelușului. În vila din Corbeanca a „matinalului” există spațiu suficient. În urmă cu aproximativ 4 ani, Dani a plătit aproximativ 100.000 de euro pentru o casă mare.

Locuința are un living mai mare decât garsoniera în care a stat câțiva ani (o garsonieră în cartierul Vitan), trei dormitoare și trei băi. La parter este amenajat livingul şi bucătăria, dar şi un balcon micuţ. La etaj, sunt trei dormitoare şi o baie. Etajul mansardat şi subsolul au, la rândul lor, câte o baie.

Dani Oțil a recunoscut că a avut 3 dorințe când a construit-o! Acestea au fost „fetișurile” lui Dani, atunci când și-a construit casa: încălzire în pardoseală, cinema în pivniță și panou electric – „o chinăzărie” care ridică temperatura în baie și încălzește obiectele din jur.

Lucrurile s-au mai schimbat de când Gabriela Prisăcariu s-a mutat la el. Au făcut câteva modificări prin casă, au mai modernizat camerele, după cum și-a dorit și ea. Aveau nevoie și de un dressing generos, căci și ea are o garderobă bogată.

Dani Oțil a publicat prima imagine cu iubita lui însărcinată, alături de care a scris un mesaj special. „Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit… nu pentru voi… Ci pentru noi… o să avem un copil. Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe contul de socializare, unde a și atașat o imagine cu iubita lui.

ARTICOLE SIMILARE

Bat clopote de nuntă pentru băiatul lui Reghe. Cine este viitoarea lui soție?

Andreea Damian

Lady GaGa, despre boala cumplită și fără leac de care suferă: „Am dureri groaznice în fiecare zi”

Andreea Damian

Ti-a placut look lui Jennifer Lopez de la Globurile de Aur? Iata cum il poti realiza!

realitatea

Revenirea modei anilor 80 readuce chica tunsă în scări în moda tunsorilor lui 2019

Dora Constantinovici

HAVASI ⎪ Online Live Concert Show

Ciocîrlan

Liviu Teodorescu are o nouă iubire: și-a luat mașină

Tabu Tabu

Scrie un comentariu