Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată casa lui Dani Oțil din Corbeanca (FOTO)

Celebrul prezentator va deveni tătic anul acesta. Logodnica sa Gabriela Prisăcariu este însărcinată cu primul ei copil, urmând să nască undeva prin vară.

Cei doi au suficient timp la dispoziție pentru a se pregăti pentru noul rol dar și pentru a amenaja camera bebelușului. În vila din Corbeanca a „matinalului” există spațiu suficient. În urmă cu aproximativ 4 ani, Dani a plătit aproximativ 100.000 de euro pentru o casă mare.

Locuința are un living mai mare decât garsoniera în care a stat câțiva ani (o garsonieră în cartierul Vitan), trei dormitoare și trei băi. La parter este amenajat livingul şi bucătăria, dar şi un balcon micuţ. La etaj, sunt trei dormitoare şi o baie. Etajul mansardat şi subsolul au, la rândul lor, câte o baie.

Dani Oțil a recunoscut că a avut 3 dorințe când a construit-o! Acestea au fost „fetișurile” lui Dani, atunci când și-a construit casa: încălzire în pardoseală, cinema în pivniță și panou electric – „o chinăzărie” care ridică temperatura în baie și încălzește obiectele din jur.

Lucrurile s-au mai schimbat de când Gabriela Prisăcariu s-a mutat la el. Au făcut câteva modificări prin casă, au mai modernizat camerele, după cum și-a dorit și ea. Aveau nevoie și de un dressing generos, căci și ea are o garderobă bogată.

Dani Oțil a publicat prima imagine cu iubita lui însărcinată, alături de care a scris un mesaj special. „Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit… nu pentru voi… Ci pentru noi… o să avem un copil. Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe contul de socializare, unde a și atașat o imagine cu iubita lui.

ARTICOLE SIMILARE

Un model a pozat nud la Zidul Plângerii din Ierusalim și i-a enervat pe credincioși

Andreea Damian

Paradoxurile lui Coco Chanel. Al șaptelea e pur și simplu genial

Andreea Damian

Aplicațiile pentru dormit nu sunt neapărat odihnitoare

Ciocîrlan

Fotografie – Cristiana Apostol

realitatea

Netflix | Ce vedem nou în martie

Andreea Damian

Reese Witherspoon spune că simte că și-a câștigat fiecare fir de păr alb și toate ridurile

realitatea

Scrie un comentariu