Home > Lifestyle > Cum arată casa pe care un puști de 13 ani și-a construit-o cu doar 1.500 $

Cum arată casa pe care un puști de 13 ani și-a construit-o cu doar 1.500 $

casa

Construirea unei case de la zero poate fi un lucru incredibil de stresant pentru mulți. Nu și pentru un puști de doar 13 ani, care a considerat o provocare un astfel de proiect. Luke Thill, un adolescent din Dubuque, Iowa, nu are prea multe de făcut (în afară de școală) și s-a gândit așa, într-o zi, că ar vrea să-și ridice o casă de unul singur. Și a reușit!

Este micuță, dar se mândrește cu faptul că și-a construit cu propriile mânuțe o casă. Din plictiseală, într-o vară, Luke s-a gândit că vrea să ridice o casă. Nu avea decât câteva economii, dar micul constructor s-a pus pe treabă. Internetul i-a fost sursă de inspirație!

Ca să facă rost de bani, adolescentul a muncit prin vecini: a tuns peluzele, a făcut comisioane pentru bătrâni, a curățat garajul unui prieten de familie. Restul banilor au venit de la părinți.

A cerut ajutorul tatălui său, care a vrut însă să-l învețe o lecție de viață și l-a lăsat să se descurce mai mult de unul singur. Împreună au reciclat materiale din garajul familiei și de prin curte, cum ar fi o ușă, ferestre vechi, plăci de lemn. Imaginație au avut suficientă! Casa a fost ridicată foarte repede.

Iar așa cum vă va spune orice constructor, rezultatul final vă va lăsa fără cuvinte. Luke și-a creat și un canal de Youtube, unde a postat frecvent filmulețe despre progresul casei lui. Proiectul său a fost apreciat de vecini și nu numai și a atras repede atenția presei locale, care a răspândit povestea mai departe.

Articole asemanatoare
Mirela Retegan și Zurli ajută o familie cu șapte copii să aibă o șansă nouă la viață
Cum să-ți decorezi casa în funcție de semnul zodiacal
5 lucruri pe care sa le ai in vedere atunci cand iti decorezi casa cu pendule de iluminat
3 modalitati de a stiliza sistemul de incalzire din casa ta

Comenteaza acest articol

Cum arată casa pe care un puști de 13 ani și-a construit-o cu doar 1.500 $

by Andreea Damian   1 min
0