Home > Lifestyle > Cum arata cu adevarat corpurile femeilor dupa nastere. Un proiect foto face senzatie pe net!

Cum arata cu adevarat corpurile femeilor dupa nastere. Un proiect foto face senzatie pe net!

O serie de fotografii care fac parte din “4th Trimester Bodies Project” / “Proiectul Corpuri in al patrulea trimestru”, al americancei Ashlee Wells Jackson, au devenit extrem de populare pe internet.

Imaginile dezvaluie schimbarile pe care maternitatea le aduce asupra corpurilor femeilor intr-o maniera realista, total diferita de imaginile idealizate promovate in revistele glossy, acolo unde toate femeile arata exceptional in bikini la doar cateva saptamani dupa nastere.
foto 1 foto 3
“Acest proiect a devenit o necesitate pentru mine in ultimii ani. Dupa ce am trecut eu personal printr-o sarcina problematica si printr-o nastere dificila si m-am luptat multa vreme sa-mi accept noul corp, modificat dupa aceasta experienta, am simtit ca trebuie ca acest proiect sa devina o realitate”, a povestit fotografa Ashlee Wells Jackson pentru HuffingtonPost.

“Vad mereu femei frumoase, femei adevarate care nu reusesc sa isi accepte formele pentru ca simt ca nu se ridica la inaltimea asteptarilor create de media. Iar problema asta e mult mai acuta la femeile care au devenit mame si care considera ca trupurile lor au fost “distruse””, povesteste Jackson, care are trei copii.

In imaginile din “4th Trimester Bodies Project”, corpurile femeilor dupa nastere sunt prezentate exact asa cum arata in realitate: cu burtica, cu vergeturi, cu celulita sau cicatrici de la operatia de cezariana. “Traim intr-o societate obsedata de frumusete. Scopul acestui proiect este sa arate frumusetea fiecaruia dintre noi”, sustine Jackson.

Articole asemanatoare
celulita
10 moduri de a reduce celulita și de a scăpa de aspectul de coajă de portocale
cezariană
Femeile care au născut prin cezariană, sfătuite să adopte aceeași metodă și la viitoarele nașteri
schimbările climatice
Schimbările climatice influențează raportul sexelor la naștere
cezariană
Numărul nașterilor prin cezariană a ajuns la o cifră îngrijorătoare la nivel mondial

Comenteaza acest articol

Cum arata cu adevarat corpurile femeilor dupa nastere. Un proiect foto face senzatie pe net!

by realitatea   1 min
0