Home > Agenda > Cum arata, de fapt, IISUS HRISTOS! Mister dezlegat!

Cum arata, de fapt, IISUS HRISTOS! Mister dezlegat!

Un mare mister al umanitatii pare sa fi fost dezlegat! Arheologii spanioli susţin că au descoperit una dintre cele mai vechi imagini cu  Iisus. Desenul realizat pe o farfurie de sticlă pare să contrazică toate  reprezentările de până acum ale Mântuitorului, scrie LIbertatea.ro.
Farfuria a fost descoperită de cercetători în vechiul oraş Castulo din  Andalusia, măsoară 22 de centimetri în diametru şi datează din secolul al IV-lea  d.Hr, potrivit Daily Mail. Figura lui Iisus, alături de de doi dintre apostolii  sai, Petru si Pavel apare pe obiectul arheologic şi frapează prin reprezentarea  ieşită din comun. Iisus apare fără barbă, cu părul scurt şi creţ şi purtând o  togă de filosof, diferită de imaginile tradiţionale: cu barbă şi păr  lung.

Piesele au fost găsite într-o stare excelentă de conservare, 81%  din suprafaţa originală a fost restaurată de catre arheologi. Descoperirea îi  determină pe oamenii de ştiinţă “să revizuiască cronologia creştinismului  timpuriu din Spania”, potrivit directorului proiectului FORVM MMX, Marcelo  Castro.

Articole asemanatoare
IISUS: Ce inseamna si cum se scrie corect numele
Iisus in agonie, facut din umerase de haine!

Comenteaza acest articol

Cum arata, de fapt, IISUS HRISTOS! Mister dezlegat!

by   1 min
0