Home > Vedete > Cum arată familia lui Mădălin Ionescu și ce au avut de sărbătorit

Cum arată familia lui Mădălin Ionescu și ce au avut de sărbătorit

madalin_ionescu - cristina_siscanu

Fostul prezentator de televiziune și om de presă are o familie frumoasă, o soție competitivă, pe Cristina Sișacanu și niște copiii speciali. Însă puțini știu cum arată cealalată parte a familiei lui Mădălin Ionsecu, adică cea care i-a dat viață și restul familiei lui.
Iată că în weekendul acesta, mai precis sâmbătă, 30 mai, a avut loc un eveniment important în familia fostului om de televiziune Mădălin Ionescu, actualmente în pauză de proiecte. Bărbatul și-a sărbătorit mama, cea mai importantă ființă din viața lui, însă nu singur.

familie madalin ionescu

familie madalin ionescu

Pentru că acesta i-a avut alături și pe frații săi, pe sora sa Dalina și fratele Dragoș, pe care nu i-a arătat sau prezentat niciodată publicului. Însă acum a făcut o fotografie cu frații ei și cu mama lor, cu un tort în mână și au publicat imaginea lângă următorul text emoționant. “La mulți ani, mama! Întotdeauna veselă, demnă și carismatică. Mă bucur că i-am avut alături și pe fratele meu Dragoș și pe sora mea Dalina”, a scris Mădălin Augustin Ionescu, pe contul sau de instagram. Bărbatul este un luptator și a trecut în ultimii ani, fiind la a două căsnicie. cu un fiu mijlociu bolnav, prin nenumărate probleme de familie despre care nu pre vorbește.

Articole asemanatoare
Doi prezentatori romani concediati rapid!
A comis-o din nou! Cum a venit îmbrăcată soţia lui Mădălin Ionescu la nunta Oanei Roman
Altă rochie nu găseai? Ce vedeta de la noi a apărut AŞA la un eveniment monden
Cum arata Cristina Siscanu in costum de baie!

Comenteaza acest articol

Cum arată familia lui Mădălin Ionescu și ce au avut de sărbătorit

by Tabu Tabu   1 min
0