Tabu
Image default
PEOPLE

Cum arată familia lui Mădălin Ionescu și ce au avut de sărbătorit

Fostul prezentator de televiziune și om de presă are o familie frumoasă, o soție competitivă, pe Cristina Sișacanu și niște copiii speciali. Însă puțini știu cum arată cealalată parte a familiei lui Mădălin Ionsecu, adică cea care i-a dat viață și restul familiei lui.
Iată că în weekendul acesta, mai precis sâmbătă, 30 mai, a avut loc un eveniment important în familia fostului om de televiziune Mădălin Ionescu, actualmente în pauză de proiecte. Bărbatul și-a sărbătorit mama, cea mai importantă ființă din viața lui, însă nu singur.

familie madalin ionescu
familie madalin ionescu

Pentru că acesta i-a avut alături și pe frații săi, pe sora sa Dalina și fratele Dragoș, pe care nu i-a arătat sau prezentat niciodată publicului. Însă acum a făcut o fotografie cu frații ei și cu mama lor, cu un tort în mână și au publicat imaginea lângă următorul text emoționant. “La mulți ani, mama! Întotdeauna veselă, demnă și carismatică. Mă bucur că i-am avut alături și pe fratele meu Dragoș și pe sora mea Dalina”, a scris Mădălin Augustin Ionescu, pe contul sau de instagram. Bărbatul este un luptator și a trecut în ultimii ani, fiind la a două căsnicie. cu un fiu mijlociu bolnav, prin nenumărate probleme de familie despre care nu pre vorbește.

ARTICOLE SIMILARE

Ce crede Oana Zăvoranu despre despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă

Tabu Tabu

Eva Longoria a pozat goală și însărcinată. FOTO

Andreea Damian

Cântăreața bionică este noua stea a unui faimos cabaret parizian

Andreea Damian

Shakira îşi poartă copiii după ea în turneu

Andreea Damian

Doliu în serialul „The Young and the Restless”! Ce vedetă a murit?

Tabu Tabu

Plângere pe numele Danei Budeanu pentru instigare la violenţă

Andreea Damian

Scrie un comentariu