Tabu
PEOPLESliderVideo

Cum arată fața Andreei Bălan, la o săptămână după ce s-a lovit cu fața de bordură

Andreea Bălan a trecut prin clipe de neimaginat, chiar în a doua zi de Paște. A fost nevoie de intervenția medicului în urma accidentului.

Artista a povestit într-o postare că alături de cele două fetițe ale sale, a ieșit la o plimbare cu rolele în apropierea casei. De aici și până la o adevărată tragedie n-a fost decât un pas. Se pare că vedeta a căzut de pe role, direct cu fața de asfalt. Andreea a declarat că în urma acestui incident nefericit a fost nevoie ca buza superioară să îi fie cusută.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan și-a făcut apariția la o săptămână după îngrozitorul accident, în urma căruia și-a spart buza și era cât pe ce să rămână desfigurată. Artista a arătat azi fanilor rezultatul intervenției medicilor și cum arată la acest moment rana suferită.

De asemenea, vedeta nu are de gând să renunțe la role și a menționat că în curând va ieși din nou la plimbare, doar că va renunța la rolele de viteză și va alege unele de competiție.

„În sfârșit mă arăt la față, mi-am scos firele și se vindecă foarte frumos, poate o să am un semn mic, foarte mic. Nu mă doare nimic pot deja să zâmbesc ca înainte, cu gura până la urechi. Mulți m-ați întrebat dacă o să mă mai urc pe role, da, însă nu pe aceleași role, ci pe alte role, de competiție”, a declarat Andreea Bălan.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Cristiana Apostol – Suflet Vechi

realitatea

Cea mai mare frică a lui Emily Burghelea cu câteva zile înainte să aducă pe lume cel de-al doilea copil

Andreea Damian

AVERTISMENT: autoritățile ascund gravitatea virusului nou și misterios din China

realitatea

Toamna aceasta aniversăm 80 de ani de la prima pereche de ciorapi din nailon

realitatea

Cele 4 zodii care îți vor frânge inima într-o relație

Andreea Damian

Tradiții și superstiții de Revelion și de Anul Nou 2022

Andreea Damian

Scrie un comentariu