Home > Lifestyle > Cum arată femeia care și-a făcut 30 de operații estetice ca să semene cu Kim Kardashian

Cum arată femeia care și-a făcut 30 de operații estetice ca să semene cu Kim Kardashian

Jennifer Pamplona a reușit în sfârșit să afle care este numărul exact de intervenții pe care le-a suferit, ca să arate precum Kim Kardashian. Tânăra de 26 de ani a îndeplinit o dorință lăsată cu limbă de moarte de iubitul ei, cunoscut drept „Human Ken Doll” (păpușa Ken în carne și oase).

Jennifer Pamplona , înainte de operații

Pentru a fi sigură că formele corpului ei, inclusiv celebrul posterior bombat, se potrivesc cu cele ale soției lui Kanye West, Jennifer și-a făcut nu mai puțin de 30 de operații estetice. Procesul de transformare în diva cu părul ca abanosul a fost destul de costisitor, circa 500.000 de dolari.

Pentru a ajunge la proporțiile lui Kim Kardashian, și-a făcut 6 intervenții cu propria grăsime corporală în posterior. Cinci chirurgi au refuzat să-i efectueze intervențiile, dar femeia și-a riscat viața pentru a-și atinge scopul.

View this post on Instagram

Thank You Always @eentertainment @enews

A post shared by Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) on

Au urmat apoi alte 9 operații estetice în doar 24 de ore. Dar fostul model Versace a continuat transformarea, până a ajuns la femeia din prezent. Procesul a durat trei ani, cu peste 30 de intervenții chirurgicale și proceduri. Tânăra din Brazilia și-a mărit sănii de două ori, și-a scos 4 coaste, și-a injectat peste 2 litri de grăsime în fese pentru un posterior bombat ca al lui Kim, și-a făcut 2 rinoplastii, un lifting facial în urma căruia a ajuns să nu mai poată zâmbi, și-a mărit buzele și s-a subțiat cu ajutorul liposucției. În total, a cheltuit peste 500.000 de dolari pentru a fi de nerecunoscut.

Jennifer a împărțit pasiunea pentru operații estetice cu iubitul ei Celso Santebanes, supranumit bărbatul Ken, care a murit la 20 de ani din cauza leucemiei.

Articole asemanatoare
kim kardashian
Kim Kardashian pregătește un documentar
kim kardashian
Kim Kardashian a câștigat procesul! Trebuie să primească 2,7 mil. $
Kim Kardashian
Un primar japonez i-a cerut lui Kim Kardashian să îşi schimbe numele liniei de lenjerie intimă
kim kardashian
Kim Kardashian a transformat pasiunea pe care o avea de 15 ani în realitate

Comenteaza acest articol

Cum arată femeia care și-a făcut 30 de operații estetice ca să semene cu Kim Kardashian

by Andreea Damian   1 min
0