Home > Lifestyle > Cum arată femeia care și-a făcut 30 de operații estetice ca să semene cu Kim Kardashian

Cum arată femeia care și-a făcut 30 de operații estetice ca să semene cu Kim Kardashian

Jennifer Pamplona a reușit în sfârșit să afle care este numărul exact de intervenții pe care le-a suferit, ca să arate precum Kim Kardashian. Tânăra de 26 de ani a îndeplinit o dorință lăsată cu limbă de moarte de iubitul ei, cunoscut drept „Human Ken Doll” (păpușa Ken în carne și oase).

Jennifer Pamplona , înainte de operații

Pentru a fi sigură că formele corpului ei, inclusiv celebrul posterior bombat, se potrivesc cu cele ale soției lui Kanye West, Jennifer și-a făcut nu mai puțin de 30 de operații estetice. Procesul de transformare în diva cu părul ca abanosul a fost destul de costisitor, circa 500.000 de dolari.

Pentru a ajunge la proporțiile lui Kim Kardashian, și-a făcut 6 intervenții cu propria grăsime corporală în posterior. Cinci chirurgi au refuzat să-i efectueze intervențiile, dar femeia și-a riscat viața pentru a-și atinge scopul.

View this post on Instagram

Thank You Always @eentertainment @enews

A post shared by Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) on

Au urmat apoi alte 9 operații estetice în doar 24 de ore. Dar fostul model Versace a continuat transformarea, până a ajuns la femeia din prezent. Procesul a durat trei ani, cu peste 30 de intervenții chirurgicale și proceduri. Tânăra din Brazilia și-a mărit sănii de două ori, și-a scos 4 coaste, și-a injectat peste 2 litri de grăsime în fese pentru un posterior bombat ca al lui Kim, și-a făcut 2 rinoplastii, un lifting facial în urma căruia a ajuns să nu mai poată zâmbi, și-a mărit buzele și s-a subțiat cu ajutorul liposucției. În total, a cheltuit peste 500.000 de dolari pentru a fi de nerecunoscut.

Jennifer a împărțit pasiunea pentru operații estetice cu iubitul ei Celso Santebanes, supranumit bărbatul Ken, care a murit la 20 de ani din cauza leucemiei.

Articole asemanatoare
kim kardashian
Kim Kardashian are două reguli de make-up pentru fiica sa
julia roberts
Julia Roberts s-a transformat în Kim Kardashian
kim kardashian
Kim Kardashian are probleme serioase din cauza fotografiilor provocatoare de pe Internet
Kim Kardashian şi Kanye West au plătit pompieri să stingă pârjolul care le amenința casa

Loading...

Comenteaza acest articol

Cum arată femeia care și-a făcut 30 de operații estetice ca să semene cu Kim Kardashian

by Andreea Damian   1 min
0