Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată fiica Andreei Berecleanu și ce spune mama ei despre ea

Fosta știrista este foarte mândră de copiii ei, Petru și Eva Zahaerescu, pe care îi iubește ca pe ochii din cap. Zilele trecute Andreea Berecleanu a publicat un mesaj emoționant despre fiica ei, care s-a făcut o domnișoară sexy și simpatică. Tabu îți oferă și carteva imagini cu fiica fostei știriste cu Andrei Zaharescu.

eva zaharescu
eva zaharescu

“Doarme mai mult dimineața, mai ales în perioada asta. Și când se trezește din somn, are trăsături de fetiță, odihnită și pusă pe glume. Ieri, la masa de prânz, i-am surprins exact această liniște. Și am rugat-o să privească fix în camera telefonului, ca și cum m-ar privi pe mine. M-a ascultat, deși îi era atât de foame și de poftă de tot ce era bun pe masă. Și am surprins fata de aproape 19 ani, dar cu sufletul fetiței mele. Un dar neprețuit în ziua de Paști. Mulțumesc, Eva”, a scris Andreea Berecleanu pe contul ei de socializare.

eva zaharescu fiica andreea berecleanu
eva zaharescu fiica andreea berecleanu

Vedeta și-a mutat pentru o perioada fiica la Londra și declara la vremea aceea că „prioritari copiii sunt pentru mine. Surprinzător! Am luat o decizie foarte rapidă. Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine că ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urmă universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva are 17 ani (acum are 19 ani). Este foarte responsabilă, este matură. Sper că Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, a spus Andreea Berecleanu

ARTICOLE SIMILARE

Iulia Albu, mesaj misterios de ziua ei

Tabu Tabu

Vor putea ovulele obținute din celule sanguine să rezolve cazurile de infertilitate?

Andreea Damian

Sfaturi pentru mămici, pentru a menține sănătatea copiilor lor

realitatea

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit șase luni de relație

Tabu Tabu

Barack și Michelle Obama divorțează?

Andreea Damian

Terry Crews: Bărbații nu văd femeile ca pe niște ființe în totalitate umane

realitatea

Scrie un comentariu