Home > Slider > Cum arată fiica cea mare a lui Jamie Foxx. E model, dar vrea cucerească și Hollywood-ul

Cum arată fiica cea mare a lui Jamie Foxx. E model, dar vrea cucerească și Hollywood-ul

jamie foxx

Jamie Foxx e actor, producător, comedian, cântăreț și chiar compozitor. Deține un premiu Oscar, un BAFTA și un Glob de Aur. Însă averea sa cea mai mare nu a strâns-o datorită carierei sale de succes, ci o are acasă. Starul American e un tată mândru de două fete, Corinne, de 24 de ani, și Annalize, de 9 ani, una mai frumoasă ca cealaltă. Însă la toate evenimentele mondene, fiica lui cea mare reușește să atragă mereu atenția.

https://www.instagram.com/p/BbumMlBg7_b/?taken-by=corinnefoxx

https://www.instagram.com/p/BjfmpFUgcs_/?taken-by=corinnefoxx

Nu-i de mirare! Corinne e un model foarte apreciat și se află la începutul unei cariere promițătoare la Hollywood. Datorită tatălui ei, Corinne a fost mereu o tânără ambițioasă, care a muncit din greu să obțină ceea ce are în prezent. la 21 de ani a apărut într-un episod din „The Jamie Foxx Show”, alături de tatăl ei. De-a lungul anilor, fiica lui Jamie Foxx a putut fi adesea admirată pe covorul roșu, la brațul celui care a sprijinit-o să ajungă pe culmile gloriei.

https://www.instagram.com/p/BgaMxLdhat0/?taken-by=corinnefoxx

În 2011, când încă era la liceu, a apărut pe coperta revistei American Cheerleader și a obținut o bursă de sport la Universitatea din California de Sud. Corinne și-a obținut diploma în relații publice în anul 2016, dar nu și-a abandonat visul de a deveni actriță. În același an a urmărit să intre la Howard Fine Acting Studio și la Academia Americană pentru Arte Dramatice pentru a urma actoria.

Modelingul rămâne în continuare mare sa dragoste. În 2014, Corinne este recrutată de LA Models. La scurt timp, este căutată pentru reclame la bijuterii și accesorii pentru femei. În prezent, aceasta și-a îmbunătățit CV-ul, obținând câteva contracte cu Dolce și Gabbana, Sherri Hill și Yeezy by Kanye West. Deși are o carieră strălucitoare ca fotomodel, Corinne și-a îndreptat atenția și spre Hollywood.

https://www.instagram.com/p/BY-_8cog7Ul/?taken-by=corinnefoxx

În 2016, aceasta mărturisea că e pregătită să-I calce pe urme tatălui ei, Jamie Foxx. A avut câteva apariții pe tv dar și în videoclipul lui Pharrell, „Happy”. Corinne Foxx face parte din distribuția filmului „All-Star Weekend”, sub regia lui Jamie Foxx, alături de alte nume mari, Robert Downey Jr. și Eva Longoria. La 21 de ani, Corinne a fost desemnată Miss Golden Globe 2016 de către Hollywood Foreign Press Association.

Corinne este o obişnuită a evenimentelor mondene la care a participat de-a lungul timpului alături de tatăl ei. Datorită ei, actorul a marturisit că şi-a regăsit fericirea şi a făcut pace cu demonii care l-au bântuit toată tinereţea.

 

 

Articole asemanatoare
katie holmes
Katie Holmes şi Jamie Foxx se pregătesc de nuntă
katie holmes
Au anulat nunta! Despărțire-soc în showbiz, după 5 ani de relație
Sărbătoritul zilei de 13 decembrie

Comenteaza acest articol

Cum arată fiica cea mare a lui Jamie Foxx. E model, dar vrea cucerească și Hollywood-ul

by Andreea Damian   2 min
0