Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Cum arată fiica lui Brigitte Macron. Apariție rară a avocatei de 34 de ani

Tiphaine Auzière este cea mai mică dintre cei trei copii ai lui Brigitte Macron, Prima Doamnă a Franței. Tânăra avocată, în vârstă de 34 de ani, a intrat în atenția publicului în timpul campaniei prezidențiale, când a fost implicată în lansarea unui comitet de susținere pentru Emmanuel Macron.

Tiphaine Auzière a fost revenit în „peisaj”, duminică, atunci când echipa națională de fotbal a Franței a adus Cupa Mondială la Palatul Elysee. Fotojurnaliștii francezi a fost cu ochii pe Tiphaine, ale cărei apariți publice sunt extrem de rare. Aceasta a purtat o salopetă lejeră de culoarea zmeurei, încărcată de floricele. Ținuta a fost accesorizată de o pereche de pantofi decupați, de catifea neagră, și o geantă supradimensionată. Mezina lui Brigitte Macron degaja un aer proaspăt și relaxat, mulți apreciindu-i stilul vestimentar, care seamănă foarte mult cu cel al mamei sale.

Prezența ei alături de cuplul prezidențial este prima apariție publică după un an de absență. Anul trecut, în aceeași perioadă, Tiphaine Auzière și Brigitte Macron erau fotografiate în ținute lejere, părăsind o secție de votare din turul II al alegerilor legislative.

Pe lângă Tiphaine Auzière, Brigitte Macron mai are doi copii: Laurence Auzière, de profesie cardiolog, și Sébastien, statistician.

 

ARTICOLE SIMILARE

Fiica lui GIGI BECALI se marita cu un PREOT sarac?

Michi de la «Şuie Paparude», în comă de gradul III dupa infarctul suferit

Anna Wintour, la 70 de ani. De ce editorul Vogue joacă un rol vital pentru industria de fashion

Andreea Damian

Dulceturi mai putin obisnuite: topinambur & catina

Protestul neașteptat al unui model în timpul prezentării Gucci: „Sănătatea mintală nu este modă”

Andreea Damian

Căsătoria cu bărbați mai tineri scade durata de viață a femeilor

realitatea

Scrie un comentariu