Home > Lifestyle > Cum arată fiica lui Brigitte Macron. Apariție rară a avocatei de 34 de ani

Cum arată fiica lui Brigitte Macron. Apariție rară a avocatei de 34 de ani

brigitte macron

Tiphaine Auzière este cea mai mică dintre cei trei copii ai lui Brigitte Macron, Prima Doamnă a Franței. Tânăra avocată, în vârstă de 34 de ani, a intrat în atenția publicului în timpul campaniei prezidențiale, când a fost implicată în lansarea unui comitet de susținere pentru Emmanuel Macron.

Tiphaine Auzière a fost revenit în „peisaj”, duminică, atunci când echipa națională de fotbal a Franței a adus Cupa Mondială la Palatul Elysee. Fotojurnaliștii francezi a fost cu ochii pe Tiphaine, ale cărei apariți publice sunt extrem de rare. Aceasta a purtat o salopetă lejeră de culoarea zmeurei, încărcată de floricele. Ținuta a fost accesorizată de o pereche de pantofi decupați, de catifea neagră, și o geantă supradimensionată. Mezina lui Brigitte Macron degaja un aer proaspăt și relaxat, mulți apreciindu-i stilul vestimentar, care seamănă foarte mult cu cel al mamei sale.

Prezența ei alături de cuplul prezidențial este prima apariție publică după un an de absență. Anul trecut, în aceeași perioadă, Tiphaine Auzière și Brigitte Macron erau fotografiate în ținute lejere, părăsind o secție de votare din turul II al alegerilor legislative.

Pe lângă Tiphaine Auzière, Brigitte Macron mai are doi copii: Laurence Auzière, de profesie cardiolog, și Sébastien, statistician.

 

Articole asemanatoare
Brigitte Macron
Brigitte Macron le-a mărturisit prietenilor adevărul despre soțul ei
Cum arată Brigitte Macron în costum de baie, la 65 de ani

Comenteaza acest articol

Cum arată fiica lui Brigitte Macron. Apariție rară a avocatei de 34 de ani

by Andreea Damian   1 min
0