Home > beauty > Cum arata fiica lui DEM RADULESCU / Galerie FOTO!

Cum arata fiica lui DEM RADULESCU / Galerie FOTO!

Fiica marelui actor se numeşte Irina Rădulescu şi este fiica lui Dem Rădulescu şi a actriţei Adriana Şchiopu, iar la 25 de ani calcă pe urmele părinţilor ei, demonstrând proverbul românesc “Aşchia nu sare departe de trunchi”. Aactriţă la Teatrul Mic, Irina Rădulescu emană veselie şi bună dispoziţie, dar dincolo de acestea este o femeie cu trăsături angelice, satena cu ochi albastri tulburatori. Pe celebrul site de socializare, blondina apare în diferite ipostaze, în care lasă să i se vadă frumuseţea naturală, care este cu siguranţă apreciată de foarte mulţi bărbaţi. Fiica regretatului actor Dem Rădulescu s-a făcut remarcată mai ales în comedii, călcând pe urmele celebrului său tată, domeniu în care a ajuns deşi s-a pregătit pentru Conservator.

Marele actor Dem Rădulescu, care a părăsit această lume în anul 2000, a fost un soţ pe măsura actorului. Dem Rădulescu şi Adriana Şchiopu au trăit o superbă poveste de dragoste, încununată de naşterea fiicei lor, Irina.

Atunci când Irina a debutat în lumea teatrului, la 10 ani după moartea tatălui, fata spunea că regretă enorm că tatăl său nu a fost acolo, să o vadă pe scenă. Atunci, celebra Olga Tudorache i-a scris: “Tatăl tău o să te vegheze şi o să te admire din arlechim, aşa cum a vegheat-o şi a admirat-o pe mama ta”.

Într-adevăr, Dem Rădulescu îşi admira enorm soţia, despre care, într-un interviu, a fost că este “o femeie binecuvântată”.  Atunci când Irina a venit pe lume, Dem Rădulescu a spus că viaţa sa a fost completată de “un copil la fel de minunat ca şi mama ei. Ele îmi asigură spatele. Nu ai spate nu faci nimic în viaţă!”, spunea maestrul în acel interviu.

Mai mult: http://www.libertatea.ro

Articole asemanatoare
irina radulescu
Detalii despre pasiunile fiicei lui Dem Rădulescu, actriţa Irina Rădulescu
Mari artisti romani in FOTO de colectie / Eroii Romaniei Chic
IRINA: ce frumoasa e fiica lui DEM RADULESCU! Album FOTO

1 Response

  1. NAE IONESCU

    BRAVO! IATA UN OM CU MARE BUN SIMT. UN OM CU TALENT CU HAR CE ARE BUNUL SIMT DE A NU SE LAUDA DE A NU APAREA IN TABLOIDE SAU SA SE IMPLICE IN NU STIU CE RELATII DE DOI LEI. BIBANUL ARE DECE SA FIE MINDRU ACOLO IN LUMEA ADEVARATA. EU IN GENERE NU PREA SCRIU DE BINE PENTRU CA SINT SATUL. IN IFECE ZI IMI SPUN IA MAI DAI IN … DAR STIU CA PANARAMELE CITESC SI SE ATACA SI ATUNCI PARCA IMI DA ENERGIE SI RAZBUN INTR-UN FEL VALORILE CARE IN ROMANIA SINT DIN CE IN CE MAI RAR DE GASIT. ASA CA MA INCLIN PENTRU ACEASTA DOMNISOARA ACEST OM MINUNAT CARE STIE SA FIE OM. DUMNEZEU CU TINE SI SA SPERAM CA SE VA PUTEA MINCA DIN ACTORIE DAT FIIND CA PE NIMENI NU MAI INTEREESEAZA NIMIC ACOLO UNDE ROMANIA A AJUNS CA PAIATA. ARE FORME PARE CA SI CONTINUT DAR NU MAI ARE VIATA. BAFTA IN TOT CEEA CE FACI SI POATE INTR-O ZI TE VOI INTILNI SI CURIOS SA POT SA VAD O PIESA DE TEATRU UNDE VEI JUCA. NICI EU NU SINT DEPARTE DE CARIERA TA DAR ASTEA TOATE LA TIMPUL LOR. BAFTA DECI SI DUMNEZEU CU TINE SI FAMILIA TA.

Comenteaza acest articol

Cum arata fiica lui DEM RADULESCU / Galerie FOTO!

by   1 min
1