Tabu
PEOPLESlider

Cum arată fiica lui Nick de la N&D. Andreea are 14 ani și este foarte frumoasă!

Nicolae Marin alias Nick de la N&D a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a ocupat mai mult de familie. Fostul partener de trupă al Deliei Matache și-a schimbat total aspectul fizic. Nick are și o fată, în vârstă de 14 ani. O cheamă Andreea și se mândrește cu ea.

Recent, cei doi au gătit cot la cot în emisiunea Chefi la cuțite. Nick și-a provocat fiica la un duel culinar chiar în ziua în care aceasta a împlinit 14 ani. Emoționată, Andreea a mărturisit că îi tremurau mâinile la filmări.

„Eu sunt foarte emoționată, am un gol în stomac. Îmi tremură mâinile. S-a declanșat panica! Până acum nu înțelegeam de ce concurenții au atâtea emoții!”, a spus adolescenta, care e la fel de înaltă ca tatăl ei, poartă părul lung, pe umeri și se machiază discret.

Andreea este vlogger și pentru că este și ea pasionată de muzică, muncește cot la cot cu Nick la proiectele muzicale în care este implicat acesta. Se pare că tânăra este pasionată și de gătit, având în vedere că Nick de la N&D a avut curaj să meargă împreună cu ea la Chefi la cuțite.

Nick și Delia au format, în anii 2000, una dintre cele mai de succes trupe de la noi, cei doi scoțând hit după hit și impunându-se rapid pe scena muzicală. Din păcate, cei doi s-au separat, delia urmând o carieră solo. Pe lângă carieră, Nick s-a concentrat și asupra vieții personale. Acesta are o fiică, pe Andreea, care este rezultatul poveștii de iubire cu Cătălina.

ARTICOLE SIMILARE

Scarlett Johansson susține că divorțul a ajutat-o să se pregătească pentru rolul din Marriage Story

Andreea Damian

Vedete nascute pe 29 august!

realitatea

Cum arăta Anca Serea acum 18 ani când a născut primul copil

Tabu Tabu

Ofera-ti sansa de a iubi din nou

realitatea

Tot ce trebuie să știi despre nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle

Andreea Damian

Ce influenta are machiajul asupra unei femei?

realitatea

Scrie un comentariu