Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată fiica lui Nick de la N&D. Andreea are 14 ani și este foarte frumoasă!

Nicolae Marin alias Nick de la N&D a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a ocupat mai mult de familie. Fostul partener de trupă al Deliei Matache și-a schimbat total aspectul fizic. Nick are și o fată, în vârstă de 14 ani. O cheamă Andreea și se mândrește cu ea.

Recent, cei doi au gătit cot la cot în emisiunea Chefi la cuțite. Nick și-a provocat fiica la un duel culinar chiar în ziua în care aceasta a împlinit 14 ani. Emoționată, Andreea a mărturisit că îi tremurau mâinile la filmări.

„Eu sunt foarte emoționată, am un gol în stomac. Îmi tremură mâinile. S-a declanșat panica! Până acum nu înțelegeam de ce concurenții au atâtea emoții!”, a spus adolescenta, care e la fel de înaltă ca tatăl ei, poartă părul lung, pe umeri și se machiază discret.

Andreea este vlogger și pentru că este și ea pasionată de muzică, muncește cot la cot cu Nick la proiectele muzicale în care este implicat acesta. Se pare că tânăra este pasionată și de gătit, având în vedere că Nick de la N&D a avut curaj să meargă împreună cu ea la Chefi la cuțite.

Nick și Delia au format, în anii 2000, una dintre cele mai de succes trupe de la noi, cei doi scoțând hit după hit și impunându-se rapid pe scena muzicală. Din păcate, cei doi s-au separat, delia urmând o carieră solo. Pe lângă carieră, Nick s-a concentrat și asupra vieții personale. Acesta are o fiică, pe Andreea, care este rezultatul poveștii de iubire cu Cătălina.

ARTICOLE SIMILARE

Doi americani au descoperit 66 de sticle de whisky vechi de o sută de ani în noua lor locuință

Ciocîrlan

De ce nu-și poartă Lavinia Pîrva verigheta? Lumea a speculat că divorțează

Andreea Damian

La 9 ani, Laurent Simons este cel mai tânăr absolvent de facultate din lume

Andreea Damian

Cu ce bărbat special a filmat Alina Eremia

Tabu Tabu

Eva Longoria dezvăluie cine a convins-o să investească în fotbal alături de Serena Williams și Natalie Portman

Andreea Damian

Fenomenele meteorologice extreme au strămutat 7 milioane de oameni în prima jumătate a anului 2019

Andreea Damian

Scrie un comentariu