Tabu
PEOPLE

Cum arată fiul adolescent al Gabrielei Spanic

gabriela spanic

Fermecătoarea actrița de telenovele, cunoscută din seriale ca “Uzurpatoarea”, “Prisoniera” sau “Tierra de pasiones” a revenit în atenția presei participând la un concurs de dans unde partenerul ei este romanul Andrei Mangra. Puțini sunt cei care știu, însă, cum arată fiul actriței.
Viață actriței Gabriela Spanic a fost mereu o adevărată telenovelă, căci a trecut printr-un divorț de Miguel de Leon iar în 2012 a pozat goală și apoi s-a aflat că ea și cei din familia ei au fost otrăviți la cererea surori ei gemene, Daniela Spanic. Din fericire toți au scăpat cu bine însă puțini sunt cei care știu că actrița este o mamă singură dar responsabilă și că are un fiu adolescent.

Acesta se numește Gabriel de Jesús are 12 ani și este născut în 2008. Iar acumgabriela spanic si fiul ei actrița se află în Ungaria, acolo unde are loc concursul de dans și l-a luat și pe fiul ei, prezentându-l prietenilor ei virtuali de pe rețelele de socializare. Puștiu seamănă atât cu mama sa dar și cu Neil Perez, tatăl său de origine filipineză. Se știe că actrița nu a fost darnică cu imagini cu fiul sau, însă în ultima perioadă aceasta a realizat câteva fotografii cu el și le-a publicat pe rețelele de socializare, pe lîngă imagini cu ea sexy și de la filmările pentru emisiune sau din telenovelele în care a jucat.

ARTICOLE SIMILARE

Top 7 fotbalisti tatuati de la Euro 2016

realitatea

Prinţul William primeşte o recompensă de la regină după Megxit

Andreea Damian

Ce gest romantic a făcut Liviu Vârciu pentru iubita graviduță

Tabu Tabu

Adi Sînă și Anca Serea au avut încă un eveniment special in familie

Tabu Tabu

Cum și-a sărbătorit Andreea Esca ziua de naștere

Tabu Tabu

O vedetă de pe Youtube a renunțat la veganism pentru că dieta i-a cauzat mari probleme de sănătate

Andreea Damian

Scrie un comentariu