Tabu
Image default
PEOPLE

Cum arată fiul adolescent al Gabrielei Spanic

Fermecătoarea actrița de telenovele, cunoscută din seriale ca “Uzurpatoarea”, “Prisoniera” sau “Tierra de pasiones” a revenit în atenția presei participând la un concurs de dans unde partenerul ei este romanul Andrei Mangra. Puțini sunt cei care știu, însă, cum arată fiul actriței.
Viață actriței Gabriela Spanic a fost mereu o adevărată telenovelă, căci a trecut printr-un divorț de Miguel de Leon iar în 2012 a pozat goală și apoi s-a aflat că ea și cei din familia ei au fost otrăviți la cererea surori ei gemene, Daniela Spanic. Din fericire toți au scăpat cu bine însă puțini sunt cei care știu că actrița este o mamă singură dar responsabilă și că are un fiu adolescent.

Acesta se numește Gabriel de Jesús are 12 ani și este născut în 2008. Iar acumgabriela spanic si fiul ei actrița se află în Ungaria, acolo unde are loc concursul de dans și l-a luat și pe fiul ei, prezentându-l prietenilor ei virtuali de pe rețelele de socializare. Puștiu seamănă atât cu mama sa dar și cu Neil Perez, tatăl său de origine filipineză. Se știe că actrița nu a fost darnică cu imagini cu fiul sau, însă în ultima perioadă aceasta a realizat câteva fotografii cu el și le-a publicat pe rețelele de socializare, pe lîngă imagini cu ea sexy și de la filmările pentru emisiune sau din telenovelele în care a jucat.

ARTICOLE SIMILARE

Un clip publicitar de Crăciun, un tribut adus lui Elton John, deosebit de emoționant

realitatea

Salma Hayek, despre decizia de a-și schimba radical imaginea

Andreea Damian

Ce spune Bartoș despre faptul că Smiley va fi tată

Tabu Tabu

Fiicele lui Nicole Kidman i-au găsit o poreclă haioasă după ce au văzut-o într-un film

Andreea Damian

Sfaturile Mihaelei Rădulescu în vreme de Corona Virus

Tabu Tabu

Andreea Bălan are un nou iubit. Prima apariție în public FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu