Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum arată Gabriela Prisăcariu la 5 săptămâni după naștere. Poze needitate pe Instagram

Gabriela Prisăcariu a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproximativ 5 săptămâni. Soția lui Dani Oțil s-a recuperat destul de rapid, iar acest lucru se vede clar din pozele postate pe Instagram.

Fotomodelul este într-o formă de zile mari, deși a născut în urmă cu câteva săptămâni. Proaspăta mămică a revenit la silueta de dinainte de rămâne însărcinată, și pare extrem de mândră de corpul ei.

Matinalul de la Neața a postat un colaj de fotografii pentru a le arăta fanilor că scumpa sa soție a dat jos rapid kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii şi arată impecabil!

Gabriela Prisăcariu a răbufnit și a avut o reacţie dură la adresa celor care o judecă pentru silueta ei de după naștere. „Am o întrebare pentru toate astea de vă frustează mai nou postările mele, nu cumva tot voi sunteți cele care înainte de a rămâne eu însărcinată, îmi spuneați: Lasă, c-o să te văd eu după ce faci un copil, dacă mai arăți așa… Unfollow, e simplu. Nu trebuie să mă urmăriți. Pa, la revedere”, a scris ea pe Instagram.

Zilele trecute, frumoasa blondină anunța că se întoarce la lucru, pregătindu-se pentru o ședință foto cu articole vestimentare.

Ea le-a dezvăluit fanelor sale că, pentru a-și recăpăta formele, a purtat imediat după naștere o centură care a ajutat-o să-și recapete talia de viespe, iar acum poate defila din nou pe podium. Gabriela s-a fotografiat într-un top roșu, cu mâneci lungi și un decolteu adând, atrăgând atenția asupra trupului ei incredibil de sexy la scurt timp după naștere.

ARTICOLE SIMILARE

Serialul HBO a crescut fluxul de turiști la Cernobîl

Andreea Damian

Cine era femeia cu care se afla în mașină Culiță Sterp în momentul în care a provocat accidentul din Cluj-Napoca

Andreea Damian

Antonia a pozat sexy cum nu a făcut-o niciodată

Tabu Tabu

Sore a câștigat primele ei competiții sportive

Tabu Tabu

BOSS THE SCENT for her surprinde esenta seductiei

realitatea

“Este un miracol”: soluția radicală a orașului Helsinki în problema oamenilor fără adăpost

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu