Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată Gina Pistol la 4 zile după naștere și ce nume a ales pentru fiica sa

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți. Proaspăta mămică a ajuns deja acasă cu micuța, care s-a născut pe 9 martie.

Blodina a avut prima ei apariţie publică virtuală alături de iubitul ei. Smiley a transmis un mesaj fanilor chiar din camera micuței. Pe chipul Ginei se poate vedea oboseala, provocată poate de naştere sau de nopţile nedormite pentru a avea grijă de fetiţa sa.

„Hello, salutare tuturor, vă pupăm cu drag, aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine și am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă”, a spus Smiley, în clipul de pe Instagram.

De fericire, Smiley a lansat și o piesă nouă, dedicată fiicei sale – Până la tine – care se bucură deja de succes. Artistul a declarat că totul este perfect. El și Gina s-au gândit deja la nume, însă mai durează puțin până când vor face publică această informație.

Ne-am gândit la nume. O să vă anunțăm. Cu siguranță viața mea se va schimba. Se va schimba în bine totul. Totul este foarte bine. Totul este senzațional. Salutări tuturor celor care ne-au trimis mesaje”, a declarat Smiley, pentru Spy News. Cuplul va primi ajutor în creșterea copilului din partea mamei lui Smiley, care urmează să se mute cu ei în casă.

ARTICOLE SIMILARE

Schimb de mame, la concurs de prins paianjeni și frecat podele în patriarhat

Inna, cu chiloteii la vedere!

S-a mai descoperit un beneficiu al consumului de vin roșu

Andreea Damian

Vindecarea sexuală: profită de izolare pentru a reaprinde dorința

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Toscana (episodul 1)

realitatea

Noaptea Cartilor Deschise a ajuns la a patra editie!

realitatea

Scrie un comentariu