Home > Lifestyle > Cum arată invitația la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder

Cum arată invitația la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder

nicolae

Nepotul regelui Mihai, fostul principe Nicolae, e nerăbdător să se căsătorească cu aleasa inimii lui, Alina Binder. Numără zilele până la evenimentul din 30 septembrie și a ținut să le amintească și celor care îl urmăresc pe Facebook.

Nicoale Medfort-Mills a anunțat că au mai rămas 5 zile până ce el și Alina Binder își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Alături de invitația de nuntă postată, fiul Principesei Elena i-a făcut și o declarație emoționantă celei care îi va deveni soție foarte curând: „5 zile până mă căsătoresc cu cea mai frumoasă fată!” a scris fostul principe Nicolae.

 

Deși mulți s-ar fi așteptat la un design sofisticat, mirii au ales o invitație simplă.

Textul invitației a dezvăluit totodată codul vestimentar pe care invitații ar trebui să-l respecte în ziua nunții. Pentru doamne, rochia de zi și pălăria sunt obligatorii, în timp ce bărbaților li s-a cerut să poarte fie o uniformă, fie o ținută elegantă de zi sau un costum de zi.

Nunta va avea loc în Sinaia, la Biserica Sfântul Ilie, în data de 30 septembrie după care invitații vor participa la o recepție ce va avea loc la Cazino. Conform declarațiilor făcute de miri încă de anul trecut, la petrecere sunt invitați atât din România, cât și din străinătate. Surse apropiate lui Nicolae au mărturisit că invitația pe care Casa Regală a României a primit-o a fost returnată nedeschisă, semn că nu vor participa la eveniment.

Articole asemanatoare
Fostul principe Nicolae
Cum arată fetiţa fostului principe Nicolae. Fotografia care topește inimile internauților
alina binder
Alina Binder, mireasă într-o rochie Parlor. Povestea din spatele ținutei
alina binder
Trecutul amoros al Alinei Binder, viitoarea soție a fostului principe Nicolae
alina binder
Cine este Alina Binder, viitoarea soţie a fostului principe Nicolae

Comenteaza acest articol

Cum arată invitația la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder

by Andreea Damian   1 min
0