Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată iubitul Iuliei Albu și ce mesaj a avut pentru el

Controversatul designer care a fost mereu în atenția publicului atât pentru comentariile acide dedicate vedetelor din showbiz dar și cât pentru războiul cu Mihai Albu, fostul soț, are acum un mesaj special. Și asta pentru că Iulia Albu este din nou îndrăgostită și a fost ziua iubitului ei.
Se poate spune că Iulia Albu este discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, însă pe data de 13 noiembrie a făcut o mărturisire specială. Ea și-a surprins fanii de pe contul de Instagram, după ce a postat un mesaj pentru iubitul ei Alexandru, cu ocazia aniversării acestuia.

iulia-albu-si-iubitul eiNu a vorbit foarte des despre el însă acum a făcut o declarație specială. „La mulți ani, iubitul meu! M-ai învățat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată. Și să port verde… să nu uităm despre verde!”, a scris Iulia Albu pe contul său de Instagram. În urmă cu un an Iulia Albu povestea despre acest bărbat: „acest om care este alături de mine de patru ani – şi ştiu că acest lucru deranjează – este un tată mai bun decât a fost fostul meu soţ. Şi un tată mai bun decât sunt eu mamă. E un lucru important. Eu nu lovesc în nimeni, dar aşa cum am spus, erau trei fraţi. Eu sunt plecată foarte mult timp, iar el are cu adevărat grijă de acest copil. Sunt foarte bine… Ne certăm pe lucruri mici, dar în rest nu! Suntem nişte oameni absolut normali”.

ARTICOLE SIMILARE

Albumul Mezzanine al trupei Massive Attack va fi încorporat în molecula ADN

Dora Constantinovici

Eminem luat la întrebări de Serviciul Secret pentru versurile despre Ivanka și Donald Trump

realitatea

Fotografie subacvatica – Cristiana Apostol

realitatea

Dolly Parton, făcută de rușine în public de propria soră

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Despre oameni si traditii

realitatea

Mircea Badea și Carmen Brumă, imaginea care a aprins internetul. Cum s-au pozat la piscină

Andreea Damian

Scrie un comentariu