Home > Slider > Cum arăta Meghan Markle când era asistentă de televiziune

Cum arăta Meghan Markle când era asistentă de televiziune

Înainte de a deveni soția prințului Harry, Meghan Markle era gazda unei emisiuni de televiziune. Fosta sa colegă, Chrissy Teigen, recunoaște că era „adorabilă”.

Meghan Markle are, desigur, trecutul ei. Înainte de a deveni ducesă de Sussex, aceasta a fost actriță, model și… vedetă de televiziune. Mai exact, era asistentă tv la un show de televiziune – Deal or No Deal (Da sau Nu), emisiune concurs cu premii în bani sau produse). Dacă vă amintiți, și Dan Negru a moderat o emisiune asemănătoare. Dar să revenim la povestea noastră.

Este vorba despre anul 2006, când încă nu juca în serialul Suits. Meghan Markle era „fata cu servieta” și întorcea numerele de pe panou. Tipic pentru o asistentă tv. Atunci a cunoscut-o pe Chrissy Teigen, soția cântărețului John Legend. Acesta din urmă are numai amintiri plăcute desprea colaborarea cu Meghan.

Între cele două s-a legat o prietenie frumoasă. „Sunt o fană de-a lui Meghan, am lucrat cu ea și a fost minunată”, a spus ea într-un interviu acordat pentru Daily Mail. „Sunt adesea întrebată cum era Meghan Markle la vremea respectivă. Dar răspund întotdeauna că nu voi spune nimic rău despre ea. E uimitoare”, a adăugat Chrissy.

La începutul carierei sale, Markle Markle a avut mici roluri în seriale: Century City (2004), Războiul De Acasă (2006) și CSI: NY (2006). Între 2011 și 2017, ea a jucat rolul lui Rachel Zane în serialul canadian Suits, timp de șapte sezoane. Meghan a spus adio actoriei pentru a deveni soția prințului Harry, în mai 2018.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle, prima apariție publică după Megxit. Cum a fost surprinsă ducesa
prințul william
Prințul William, declarație neașteptată despre noua situație a fratelui său, Harry
Prințul Harry și Meghan Markle au fost eliminați din familia regală de la Muzeul Tussauds Londra
Meghan Markle
Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!

Comenteaza acest articol

Cum arăta Meghan Markle când era asistentă de televiziune

by Andreea Damian   1 min
0