Home > Vedete > Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu

Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu

bianca dragusanu

Se știe că de câteva zile Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu, devenind deja foști soți. Cei doi s-au certat pînă și la notar, la divorț, când el i-a luat telefonul ei și i l-a aruncat pe fereastră după ce i-a arătat un filmuleț în care el era cu altă femeie. Ce a făcut vedeta între timp după acest eveniment, puteți afla în continuare.
S-ar putea spune că viața Biancăi Drăgușanu este o adevărată telenovelă, căci tocamai a trecut printr un divorț cu năbădăi. Și că să uite de probleme a plecat tocmai la Hunedoara, acasbianca dragusanu la părinții și familia surorii ei, Iar de acolo a plublicat o imagine cu un tânăr, despre care mulți ar fi crezut că este o nouă iubire dacă nu scria și un comentariu lângă ea că să facă lumina.

bianca dragusanu si nepotul ei

bianca dragusanu si nepotul ei

Astfel că ea a scris lîngă imagine că “este leit soramea, Darius la 15 ani”, semn că este nepotul ei, fiul surorii sale, Oana, mai mare ca ea. Toată lumea o știe pe Oana după ce a participat cu sora ei la un reality-show celebru. Oana are un băiat, Darius, iar din a doua căsnicie, din anul 2015, mai are un fiu cu un bărbat care lucrează mai mult prin străinatate, în Anglia. Se pare că după o cănicie eşuată, ea şi-a găsit dragostea. Este de înţeles, are trăsături deosebite, natura a înzestrat-o cu calităţi speciale. Oana nu are grijă singură de băieţii săi, mama să îi mai acordă ajutorul. Bineînţeles, programul bunicii este şi mai încărcat acum, de când cu venirea pe lume a Sofiei, fiica Biancăi şi a lui Victor. Pe lângă rolul de mamă, Oana mai are grijă și de magazinul de haine pe care l-a deschis în Hunedoara și în care se comercializează îmbrăcăminte creată chiar de Bianca.

Articole asemanatoare
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi
N-ai să crezi cum arată acum iubitul Biancăi Drăgușanu
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi fosti soti
Bianca Drăgușanu e din nou singură! Ce mesaj a postat proaspăta divorțată de Alex Bodi
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna

Comenteaza acest articol

Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu

by Tabu Tabu   1 min
0