Home > beauty > Cum arata o cantareata de la noi la 2 ani dupa ce a disparut din showbiz! Ce i s-o fi intamplat!

Cum arata o cantareata de la noi la 2 ani dupa ce a disparut din showbiz! Ce i s-o fi intamplat!

A disparut 2 ani din showbiz dar pare ca a imbatranit cu  cel putin 10! Nimeni nu a reusit sa o recunoasca vineri seara la un eveniment monden.

De curand, Annes si-a scos capul la lumina. Cantareata a fost invitata la petrecerea aniversara a unei reviste glossy si, dupa o lunga absenta, de data aceasta a raspuns prezent. De cum si-a facut aparitia in local, toti au inceput sa-si dea coate si sa intrebe cine este personajul, nu de alta, dar “mondenii” au cam uitat-o.

Annes a atras atentia prin rochia aurie, confectionata din paiete, si prin alura ei. Putini au fost cei care au recunoscut-o pe solista si si-au adus aminte de piesele ei, nu de alta, dar a cam somat serios in ultimii ani, pe plan
muzical. Se pare ca, in ultima perioada, artista a preferat sa se dedice mai mult vietii de familie si mai putin carierei. O data cu aceasta reaparitie la evenimentele mondene, Annes isi pregateste si o relansare in industria muzicala din Romania si a promis cat de curand o piesa noua.


2 Responses

  1. andreea

    Poate n-a fost o rochie care s-o puna in valoare dar articolul e jalnic si se pare ca la voi daca un artist apare rar la evenimente din astea inseamna ca a si disparut. Mai ascultati si voi radio sau mai uitati-va si la tv annes chiar a lansat in urma cu cateva luni o melodie chiar misto. Inainte sa scrieti niste jicniri si minciuni puteti sa va uitati macar pe facebook ul artistului sa-i vedeti activiatea reala. Andreea

Comenteaza acest articol

Cum arata o cantareata de la noi la 2 ani dupa ce a disparut din showbiz! Ce i s-o fi intamplat!

by   1 min
2